TeQuila
Fanka BB :)
Ja już bym chciała duży brzuchol i kopniaki :-) a najlepiej żeby już urodzićU mnie chyba rozciagniety siedzi, bo tylko przy kopniakach sie rozciaga brzuchol a tak to nie ma uwypuklen![]()
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja już bym chciała duży brzuchol i kopniaki :-) a najlepiej żeby już urodzićU mnie chyba rozciagniety siedzi, bo tylko przy kopniakach sie rozciaga brzuchol a tak to nie ma uwypuklen![]()
Synka[emoji6]
Trzymam kciuki za synka w takim razie i koniecznie dawaj znać jak już będziesz coś wiedzieć :-)Synka[emoji6]
Ale najwazniejsze by zdrowe bylo.
Jak bedzie corcia to tez sie bede cieszyc[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Urocze macie te brzuszki[emoji6]Mój natomiast siedzi tak:![]()
Dokładnie jak mój tylko jeszcze mniejsza górkaMój natomiast siedzi tak:![]()
Pewnie że powiedz może coś zaradzi na szybkoDziewczyny caly czas mnie cos kluje w okolicach nerki.
Mowic o tym ginowi? Bo on jest od pipki a nie od nerek. Czy isc do jakiegos innego lekarza?
Myslalam ze to maluch, a tu mnie tak kluje z przerwami co jakis czas od tej nocy
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Tequlila sliczne.Pochwalę się kolejną zdobyczą do wyprawkitym razem kosz do salonu, identyczny jak ten szary tyle że na płozach jak ten biały :-) Zobacz załącznik 765721Zobacz załącznik 765722
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom