Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Różyczko bez względu na rodzaj porodu to samo jest po porodzie potrzebne;-)

Różyczko bez względu na rodzaj porodu to samo jest po porodzie potrzebne;-)
No właśnie NIC nie mamy. I zaczynam lekko panikować. My mamy podobny metraż mieszkania - przemeblowanie już zrobiliśmy. Teraz pozostało zacząć robić zakupy.
Łóżeczka chciałabym z szufladami też kupić - właśnie ze względu na małą powierzchnię mieszkania. Ale wczoraj znalazłam takie łóżeczko z materacem - dobra oferta..... ŁÓŻECZKO KLUPŚ RADEK II SOSNA +MAT GPK 11CM PŁOCK (2985557741) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i się zastanawiam co robić. Mogę dokupić zamiast szuflady taki pokrowiec w np. w Ikei i pod łóżeczkiem połóżyć....w tygodniu do hurtowni się jeszcze przejadę zobaczyć jakie są ceny i się wtedy zdecyduję chyba. CO prawda chciałam ciemniejszy kolor - ale z drugiej strony...co za różnica...a łóżeczko posłuży 2 góra 3 lata i tak.
Wózek baby active twinni chyba kupimy (chyba że nam się coś odmieni).
A co do reszty...czas zacząć kupować ciuszki/pieluszki/kocyczki/pościel... Tak się zastanaiwałam - ile pieluch tetrowych kupować? 20? 30? nie wiem....

Witam was kobitki i ja się do was dołączę. Termin wypada na 16 październik))