• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
poducha swietna też się zastanawiam:0 jaki mnie wiecej to koszt?

ja dzis po wizycie znów zobaczyłam rozwydrzonego (na 65% chłopaka) który nie chciał pokazać noska ale jakoś się udało uf uf na moje CRP lekarz zlecił kolejny antybiotyk i sterte baań jak bedzie nadal rosło to szpital:((( narazie z mauchem wszytsko ok :)

kiciabp tak szybko zobaczyłaś płeć? gratuluje chłopca :-)
Ciekawe czy Milliaa też dziś się dowie :-)

A ja wpadłam w pułapke cholernych ... zaparć! już nie moge sobie z nimi poradzić, dziś w aptece Pani dała mi tylko siemie lniane i powiedziala ze czopki albo to na L. to najlepiej po konsultacji z lekarzem :-( a do lekarza dopiero za tydzień :-( Dziś aż zaczełam czuć delikatne kłucia z lewej strony i ból krzyża, już się bałam że jest coś nie tak, nie mam żadnych plamień, ale to chyba moje jelita :-(jak coś zjem czuje je bardziej.. jem śliwki jabłka, piję ciągle wodę i to siemie lniane i narazie bez zmian :-( Dziewczyny czy takie zaparcia mogą zaszkodzić maluchowi?? tak się boje i nie wiem co z tym już robić ...

Aduś 0 mi chyba zaszkodziło. Dostałam w końcu jakiegoś skurczu jelit i potem miałam krwotok. lepiej z tym walczyć.
Kiciabp to nieźle, że tak szybko płeć.
Miliaa - i jak???

Misia no to mnie przestraszyłaś :szok: ale przecież w Twoją córcią wszystko OK :tak: Słyszalam ze ten lactulosum jest skuteczny ale wolno go w 7 tygodniu ??Qcze chyba przestane jeść :-( Brzuch mam jak balon !

Dziolchy: tylko w ciazy na plecach spac nie mozna... Na lewym boku najlepiej....
Niestety takie uroki ciazy ze sie czloeiek przewala z kata w kat i spac sie nie moze. Mnie sie zdarzalo sie obudzic i nie spac 3-4 godziny

hej hej...przybywam z dobrymi wiesciami!!
dzieki dziewczyny za wszystkie kciukasy i mylslenie o nas, bardzo nam to pomoglo.
zeszlo, bo oczywiscie u dr kolejka jak w miesnym, prawie 2h czekalismy, zeby wejsc a samo badanie strasznie dlugie bylo. no i oczywiscie zapomnialam o receptach na leki, ktore juz jutro mi sie skoncza...musze zapozyczyc sie w aptece chyba...z reszta, niewazne...

dzidzia ma ponad 6cm, wszystkie narzady wyksztalcone, przeziernosc 1,7, kosc nosowa obecna, przeplywy w macicy ok przeplywy w pepowinie ok...
prawdopodobnie chlopak, ale to takie przypuszczenia, wiec za bardzo sie nie nastawiam, choc nie powiem, ze sie nie ciesze!:-D

Milia gratuluje prawdopodobnie synka.

Adus spróbuj na czczo jesz ogórki kiszone. Moze to dziwne ale ja tak jem i jakoś radze sobie z zaparciami. A to naturalny środek wiec nie zaszkodzi.

Mam straszny bol głowy. Idę umierać. Buziaki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry