pisanka89
Fanka BB :)
Dokładnie muszą spać oddzielnie. No.nic najwyżej kupie 20 monitorów oddechu xdChyba przy monitorze oddechu nie moze byc dwoje dzieci w lozeczku.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dokładnie muszą spać oddzielnie. No.nic najwyżej kupie 20 monitorów oddechu xdChyba przy monitorze oddechu nie moze byc dwoje dzieci w lozeczku.
Wtedy to bym wogole.nie spalaNo nie ale jest to pomysł na brak miejsca i na spanie razem
Pisanka ja bym do pokoju dziewczynek wstawila sobie chociazby materac i spala na podlodze na materacu. Nie musisz przeciez z mezem spac.Dokładnie muszą spać oddzielnie. No.nic najwyżej kupie 20 monitorów oddechu xd
Będzie jej trudno z materaca po cc się podnieść do dzieci, ale ja zrobiłbym wszysko, choćby łóżko polowe, żeby spać w pokoju z dziećmiPisanka ja bym do pokoju dziewczynek wstawila sobie chociazby materac i spala na podlodze na materacu. Nie musisz przeciez z mezem spac.
Materac w dzien mozesz postawic nawet albo wsunac pod lozko w waszej sypialni.
Ja chcę kupić babysense 5 a ty?Wtedy to bym wogole.nie spalanaslucham się od kolezanki jam jej siostra reanimowala córkę 1 miesieczna akurat przechodziła do.łazienki i zobaczyła ze jest sina. Od razu na 2 dzień kupiła monitor oddechu i przynajmniej mogła zasnąć. Przy wcześniaki ch to podobno wskazane a chce kupić ten co używają w szpitalach i klinikach
Firmy vtech. Extra . możemy mówić do niego z innego pokoju, puszczac kołysanki . Jest czujnik temperatury. Kupowałam w smyku .Super pomysł, nie pomyślałam o wieczorach tylko we dwoje[emoji14]A jaką masz?
Nie pomyslalamno tym[emoji53]Będzie jej trudno z materaca po cc się podnieść do dzieci, ale ja zrobiłbym wszysko, choćby łóżko polowe, żeby spać w pokoju z dziećmi
Pisanka a salon?może tam łóżeczka a ty na sofie?
A jaka jest cena? Ja oglądałam nianie babysense mają super funkcje też.Firmy vtech. Extra . możemy mówić do niego z innego pokoju, puszczac kołysanki . Jest czujnik temperatury. Kupowałam w smyku .
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Kosztowała 349 ale ja zsplacilam 279 bo akurat koleżanka była na zmianie i dala mi rabat bo oni mają pracownicze zniżkiA jaka jest cena? Ja oglądałam nianie babysense mają super funkcje też.