• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
No nie ale jest to pomysł na brak miejsca i na spanie razem
Wtedy to bym wogole.nie spala :) naslucham się od kolezanki jam jej siostra reanimowala córkę 1 miesieczna akurat przechodziła do.łazienki i zobaczyła ze jest sina. Od razu na 2 dzień kupiła monitor oddechu i przynajmniej mogła zasnąć. Przy wcześniaki ch to podobno wskazane a chce kupić ten co używają w szpitalach i klinikach

Pisanka ja bym do pokoju dziewczynek wstawila sobie chociazby materac i spala na podlodze na materacu. Nie musisz przeciez z mezem spac.
Materac w dzien mozesz postawic nawet albo wsunac pod lozko w waszej sypialni.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie jej trudno z materaca po cc się podnieść do dzieci, ale ja zrobiłbym wszysko, choćby łóżko polowe, żeby spać w pokoju z dziećmi
Pisanka a salon?może tam łóżeczka a ty na sofie?

Wtedy to bym wogole.nie spala :) naslucham się od kolezanki jam jej siostra reanimowala córkę 1 miesieczna akurat przechodziła do.łazienki i zobaczyła ze jest sina. Od razu na 2 dzień kupiła monitor oddechu i przynajmniej mogła zasnąć. Przy wcześniaki ch to podobno wskazane a chce kupić ten co używają w szpitalach i klinikach
Ja chcę kupić babysense 5 a ty?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry