• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja chcę kupić babysense 5 a ty?
Ja też właśnie byc moze z.tym.materacem na którym były badania przeprowadzane ze z nim działa napewno. Ale jeszvze się zastanawiam :)
Materac nie wejdzie do pokoju bym musiała spać w drzwiach a to 2 metry od łóżka w sypialni :) użytkowa cześć pokoju w której nie walne w głowę to 180 szerokosc niżej juz się nie mieszcze. Może znajdę zdj to wam pokaze

Dziewczyny m mi znalazł przenośny monitor oddechu chyba trochę droższy od baby sens . Przyczepia się go do pieluszki. Czy znacie jakieś opinie na ten temat ? Wtedy bym miała. Problem z głowy

Dziewczyny m mi znalazł przenośny monitor oddechu chyba trochę droższy od baby sens . Przyczepia się go do pieluszki. Czy znacie jakieś opinie na ten temat ? Wtedy bym miała. Problem z głowy
Ja to mniej wiecej znam. Ale on chyba nie jest taki dobry jak ten drozszy.
Kolezanka to kupowala i zakladala dziecku jak szla na spacer.

Edit. Doczytalam ze piszesz o drozszym, wiec nie wiem...ona kupowala wtedy babysence do lozeczka i ten drugi do pieluszki. Ten do pieluszki byl duzo tanszy.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry