• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dobrze się zastanów bo 68cm to już bardzo dużo, moja córka urodziła się i miała 56cm a ubranka na 56cm były za duże, dopiero za jakieś 3 tyg były ok, 68cm córka mojego szwagra miała mając rok, więc ja również myślę że 62cm to aż nadto i mały będzie się topil w nim na poczatku, a za duże rzeczy nie wyglądają ładnie i nie są praktyczne bo dziecku krepuja ruchy, wyobraź sobie że tobie nogawki zwisaja 20cm a chcesz sobie pofikac nóżkami u góry,taki Dzidziuś nawet rączkami się nie pobawi na spacerze bo bedą gdzieś w połowie rękawów
To pewnie nie kupie zadnego[emoji15]

Tequila, moja siostra jak urodzila to cora miala 62cm.
Pojade do sklepu w weekend i zobacze sama, moze beda te pajace.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bez przesady, 20 cm to mu nogawki nie beda zwisac.
Patrzylam rozmiarowke smyka i roznica miedzy 62 a 68 to 3 cm w nogawce, a 2 cm w raczce.
Kupuje na 68. Poslucham Martini.

Cześć, ja tak tylko o sobie teraz, przepraszam.

U lekarki wszystko ok. Po macanku stwierdziła, że Małemu na świat się nie śpieszy, ale to może zmienić się z dnia na dzień. Szyjka twarda i zamknięta, nieco krótsza. Po wielkości brzucha szacuje, że Mały ok 3,5 kg będzie miał, no chyba, że mam dużo wód ;). Tętno 120/min, więc mam nie kłaść się już na plecach. I tyle.
Teraz pozostaje już tylko czekać.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Strawbelko podjedz do sklepu i zobacz jak wyglada rozm 68 w kombinezonach tak chyba bedzie Ci najlatwiej zdecydowac.

Hess super, ze wszystko ok, teraz tylko czekac na TEN moment :) zycze szczesliwego i szybkiego rozwiazania :)

Strawbelko tak, odebralismy go chwile po 14 :) zadowolony, mowi ze fajnie bylo. Tylko, ze spac nie chcial wiec sie rozplakal dla tych opiekunek, a tak to caly dzien byl dosyc grzeczny, nie plakal do nas. Z jedzeniem tez sobie jakos poradzil chociaz za wiele to nie zjadl.
Jak go prowadzilismy to tez szybki buziak i juz go nie bylo, zniknal w dzieciach.

reklama
Strawbelko tak, odebralismy go chwile po 14 :) zadowolony, mowi ze fajnie bylo. Tylko, ze spac nie chcial wiec sie rozplakal dla tych opiekunek, a tak to caly dzien byl dosyc grzeczny, nie plakal do nas. Z jedzeniem tez sobie jakos poradzil chociaz za wiele to nie zjadl.
Jak go prowadzilismy to tez szybki buziak i juz go nie bylo, zniknal w dzieciach.
Widzisz, maluch zadowolony, to najwazniejsze[emoji4]
Niedlugo zacznie Wam przynosic fajne powiedzonka z przedszkola[emoji6]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry