pisanka89
Fanka BB :)
Zawsze możemy razem jechaćA ja już w drodze powrotnejszkoda no ale teraz zakupy dla maluszka bd robić
za 2 tyg do Ikei jadę
mam nadzieje ze kupie to co chce
chyba ze Pisanka mnie z komoda wyprzedzi
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zawsze możemy razem jechaćA ja już w drodze powrotnejszkoda no ale teraz zakupy dla maluszka bd robić
za 2 tyg do Ikei jadę
mam nadzieje ze kupie to co chce
chyba ze Pisanka mnie z komoda wyprzedzi
![]()
No to teraz to ja juz nie wiem jaki kupic[emoji20]Dziewczyny te komimezony na 68 sa ogromne, a dzidziusie takie malenkie. Ja mam na 62 i wiekszego nie biore bo mi do wiosny starczy![]()
Agatek, bo Ty mialas wczesniaka.Dla mnie to bez sensu brac wieksze w mysl zasady zeby starczylo na dluzej. Uwierzcie rozm 62 jest spory. Moj synek ur sie 53 cm czyli standardowo i nie siegal do nogawek, tylko do rozporka. Niby zapinalam go pod szyje a on sie w tym topil i pol twarzy mu uciekalo do wewnatrz. Musialam patrzec czy sie nie przydusza. Nawet nie chce myslec co by bylo w rozm 68. I mi lekko starczylo na 5 miesiecy poki wyrosl z niego. A rosl jak na drozdzach. Zawsze sie miescil nam w ostatnim największym centylu. A pod spod tez nie nalozycie 10 par body i pajacow. Tylko body, skarpetki, pajacyk i tyle. Ewentualnie body, spodenki, bluza i wsio.
Ja wzielam rozmair 68 , bo u nas raczej najmniejszy chlopak tez nie bedzie , oboje sie urodzilismy dludzy wiec ja obstawialam zeby byl ten rozmiar. Powiem Ci ze jest dosc cieply ale na grubsze mrozy mam ten drugi. Chyba ze bys miala grubszy kocyk to mysle ze tez by nie bylo zle
Martini pokazywala jak kupila i mi sie strasznie spodobal. Teraz jeszcze prawie 30zl mniej