Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Martini, a pajace i body z nowej kolekcji moze kupowalas?Ja kupowałam wszystko w smyku....
<3 dziękujemy całą trójcąFlandi kciuki zaciśnięte nawet Gabrys daje znać ze tez trzyma![]()
Tak, kupowałam mnóstwo rzeczy w smyku dla córki i dzieciaków w rodzinie i jestem bardzo zadowolona,rzeczy są dobre gatunkowo i stosunkowo w dobrych cenach, ostatnio też oglądałam ciuszki i kocyki i są cudne, także kupuj w ciemnoTequila kupowalas cos w smyku?
Ja chyba pojde na zywo zobaczyc ubranka, a potem przez sklep internetowy kupie ze znizka
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już też się rejestrowałam prawieDokladnie to tylko dla.położnycha już chciałam wszytsko haha.
Niee z nowej kupowałam czapki,dres,bluzę i kombinezony. PoZostałe rzeczy kupowałam ze starej kolekcji. Ale ubrania zaś że tam kupuję dzieciom z rodziny i są to bardzo dobre jakościowo rzeczy. Moim zdaniem taki sklep jak pepco jest daleko w tyle..Martini, a pajace i body z nowej kolekcji moze kupowalas?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurka, musze go kupic, bo strasznie mi sie podoba, a teraz kosztuje ze znizka chyba 62zl.Strawbelka ja bym na Twoim miejscu kupiła rozmiar 68. Bo w razie czego możesz założyć coś grubsze jeszcze pod to.