• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

U mnie też leje ;) ale to chyba dlatego, że mniej więcej tem sam rejon co Ty TeQuila ;)
Ja tam dzisiaj do pracy pojechałam! Trochę popracować jeszcze wypada ;) A paczka ze Smyka dotarła do mnie wczoraj - fajowe te ciuszki [emoji7]
Miłego dnia!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A skąd jesteś?
Ciuszki ze Smyka są mega popieram, ja ostatnio jeszcze w h&m fajowe kupiłam, też polecam

reklama
Dziewczyny, potrzebuję Waszej rady. Odebrałam wynik progesteronu - 11 dpt 3- dniowych zarodków: 9,57 ng/ml, więc chyba dużo za mało. Mam zadzwonić do lekarza za 1,5h. Da się ten poziom podnieść zanim będzie za późno? Miała któraś z Was takie wartości? Od samego początku stres :(
Buterfly, spytaj gina o prolutex

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny właśnie siedzę nad lista na wyprawke. Może któraś doradzi co warto brać do szpitala. Bo pełno tego na necie i oszalec można co warto a czego nie. No i z jakiej firmy będziecie kupować kosmetyki

U mnie też dziś pada. Nie chce się nic :(
Jestem za, wstawi ktoras liste z zawartoscia torby do szpitala.
Tylko konkretna, swoja sprawdzona liste, nie taka z internetu, gdzie pelno niepotrzebnych rzeczy.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny co szpital to obyczaj. Ja np wchodzac na strone szpitali w moim miesci widze liste ktora trzeba zabrac i tam nie ma raczej nic ponadto, tylko faktycznie to co moze byc potrzebne.
Agatek - czekamy na wiesci :)

Ja do kapieli kupuje emolium, na odparzenia kupilam akurat linomag - chociaz wlasnie na sudocremem sie zastnawialam ,a na brodawki kupilam Maltan gdyby byla potrzeba smarowania czyms :)

Lekarz powiedział, że progesteron jest "wyrzucany" pulsacyjnie i mam się tym nie martwić. Kazał zrobić jeszcze betę za 4 dni i tym się kierować. Powiedział, że nie ma potrzeby zwiększać dawki leków.
Tequila, myślisz, że powinnam sama zwiększyć czy go posłuchać?

Lekarz powiedział, że progesteron jest "wyrzucany" pulsacyjnie i mam się tym nie martwić. Kazał zrobić jeszcze betę za 4 dni i tym się kierować. Powiedział, że nie ma potrzeby zwiększać dawki leków.
Tequila, myślisz, że powinnam sama zwiększyć czy go posłuchać?
Ja mysle , ze nie ma co byc nie raz madrzejszym od lekarza i chyba zwiekszanie dawek na wlasna reke nie jest wskazane...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry