• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej hej ja leze, raz wstalam i posiedzialam, potem z polozna krotki spacerek, teraz czekam zeby przyszla i zeby mi pomogla sie wczlapac pod prysznic...
Maly w stanie stabilnym, nie podlaczyli go do respiratora, tylko wspomaga mu oddychanie CEPAPEM, a to duza roznica, bo respiratorki robia to za dzieci, a cepapy tylko pomagaja. Dostal 6 pkt, potem w kolejnych minutach doszedl do 8.
Jakis czas temu byla Pani od noworodkow i wycisnela krople siary dla niego do jedzonka. Potem ja mam to robic laktatorem i nosic.

Dzielna Mamusia!!! Wciąż trzymamy kciuki za synusia :) niech przybiera na wadze teraz. Wpuszczają Cię do niego normalnie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tequila znalazlas lozeczko?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Znalazłam ale niestety w internecie
W sklepach stacjonarnych taki chłam że szkoda gadać, jak kupowałam łóżeczko dla córki 15 lat temu to większy wybór był niż teraz :(
Wszystkie te łóżeczka z misiami, balonikami itp,w większości w brązie, nie wiem dlaczego, z płaskimi szczebelkami tylko jedno znalazłam ale w dużym rozmiarze bo 140x70 i cena zaskoczyła nawet mojego męża ,ponad 4 tysiące :o
Po ciężkich bojach mąż przekonał mnie do pełnych boków i udało się wybrać coś co nam obu się podoba :D

W sklepach stacjonarnych taki chłam że szkoda gadać, jak kupowałam łóżeczko dla córki 15 lat temu to większy wybór był niż teraz :(
Wszystkie te łóżeczka z misiami, balonikami itp,w większości w brązie, nie wiem dlaczego, z płaskimi szczebelkami tylko jedno znalazłam ale w dużym rozmiarze bo 140x70 i cena zaskoczyła nawet mojego męża ,ponad 4 tysiące :o
Po ciężkich bojach mąż przekonał mnie do pełnych boków i udało się wybrać coś co nam obu się podoba :D

Fota! To Wy jaki wymiar łóżeczka kupujecie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pokazesz co znalazlas?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Załączniki

• 20160906_160301.png
    20160906_160301.png
    115,8 KB · Wyświetleń: 89
  • 20160906_160356.png
    20160906_160356.png
    176,2 KB · Wyświetleń: 106

Nowe wątki

reklama