• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Bez sensu urodziny w święta, zresztą oddział będzie pusty, lekarze na dyżurze tylko, ja wolę przed świętami i na święta być w domu albo zaraz po świętach, chce wigilię w domu spędzić a nie w szpitalu :-P

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi i tak bedzie robil cc moj gin, wiec mi tam wszystko jedno kiedy[emoji6]
A kiedy maly bedzie mial urodziny, tez jakos mi obojetne, czy to swieta czy nie swieta.
Najwazniejsze zeby byl caly i zdrowy.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi i tak bedzie robil cc moj gin, wiec mi tam wszystko jedno kiedy[emoji6]
A kiedy maly bedzie mial urodziny, tez jakos mi obojetne, czy to swieta czy nie swieta.
Najwazniejsze zeby byl caly i zdrowy.

Ja też chcę wszystko tak ustalić żeby mój lekarz mi zrobił cc jeśli wypadnie w wigilię trudno przeżyję ale wolałabym nie :-D tak jak mówisz ważne żeby był zdrowy i wszystko przebiegło bez komplikacji :-)

Kiedys wlasnie slyszalam , ze robia cc 2 tyg przed terminem ,a teraz coraz czesciej slysze o tygodniu. Nie wiem od czego to zalezy...
Od szpitala w jakim wykonują cc ale dla mnie tydz wcześniej to absurd bo akcja pogodowa może rozpocząć się już sama wcześniej, ja tak miałam z córką, zresztą już pisałam, zdecydowała przyjść na świat 7 dni przed TP i przygotowania do cc były na wariackich papierach, cały oddział biegał od sali do sali :-P

Od szpitala w jakim wykonują cc ale dla mnie tydz wcześniej to absurd bo akcja pogodowa może rozpocząć się już sama wcześniej, ja tak miałam z córką, zresztą już pisałam, zdecydowała przyjść na świat 7 dni przed TP i przygotowania do cc były na wariackich papierach, cały oddział biegał od sali do sali :p

No ja tez mysle ze glupota i ja tam sie nie widze zebym dotrwala do konca :D moja kolezanka miala 5 dni przed terminem - szalenstwo troche :D

reklama
Ja też chcę wszystko tak ustalić żeby mój lekarz mi zrobił cc jeśli wypadnie w wigilię trudno przeżyję ale wolałabym nie :-D tak jak mówisz ważne żeby był zdrowy i wszystko przebiegło bez komplikacji :-)

Tequila juz lepiej planowana cc w Wigilie, niz by Ci z nienacka odeszly wody w swieta i wtedy szybki porod w szpitalu[emoji6]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry