G
Gość
Gość
Dziewczyny, a wczesniej jak w tyg przed TP, to chyba nie robia planowanych cesarek? Jak to jest?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja nie wiem , mowie wlasnie kiedys to slyszalam o 2 tyg , a teraz czesto tylko o tygodniu...zobaczymy co mi powie dr za 1.5 tyg bedziemy mialy jakies rozeznanie z tymi terminamiDziewczyny, a wczesniej jak w tyg przed TP, to chyba nie robia planowanych cesarek? Jak to jest?
Chodzilo mi o 2 tyg. Tylko zle mi sie wcisnelo[emoji6]Ja nie wiem , mowie wlasnie kiedys to slyszalam o 2 tyg , a teraz czesto tylko o tygodniu...zobaczymy co mi powie dr za 1.5 tyg bedziemy mialy jakies rozeznanie z tymi terminami
Agatek musiała byś do Pisanki napisać bo ona ma coś o tym pisala. I nawet wysylala maila do firmy czy do kołyski bd dobre. Tylko nie pamiętam firmy. Najlepiej na messenger pisz do niej. Tylko dziś na pogrzeb i nie wiem o której. Rano jeszcze z nią pisalam. Wiec może wieczorem Ci odpiszeDziewczyny ktory monitor oddechu polecacie? Baby sense 5? Czy to bedzie dobre do kolyski?
Ja właśnie ten kupuje, jest najlepszy! Używają go w szpitalach!Dziewczyny ktory monitor oddechu polecacie? Baby sense 5? Czy to bedzie dobre do kolyski?
Kinia może chcesz być w kalendarzu z data porodu i czy bd chłopczyk czy dziewczynkaCześć Mamuśki. Pojawiam sie i znikam....
Czytam Was i strach mnie już obleciał. Jeju to już blisko. Też będę miała cesare. Ze wskazań chirurgicznych. Byłam w piątek na konsultacji i wystawił mi nawet pisemko. Ja też słyszałam ze 2 tygodnie przed terminem robią cięcie.