ewelin86
Fanka BB :)
Tak tylko to jest z pierwszego mailaSzybciutkodobrze że tym razem nie zawalili
![]()
Później zarejestrowałam się jeszcze raz z innego
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak tylko to jest z pierwszego mailaSzybciutkodobrze że tym razem nie zawalili
![]()
Ja mam 1 kocyk cienki drugi grubszy i do wózka kołderką ciensza jakby co zobaczymy jaka będzie auraTeQuila super rzeczyja dziś z M bd szukac pościeli
Dziewczyny a czy do wózka na zimę kocyk kupujecie czy co? Bo juz nie wiem co kupić.
Hahaha,fajnie będziesz mieć na zmianęTak tylko to jest z pierwszego maila
Później zarejestrowałam się jeszcze raz z innego![]()
Ja kupiłam gruby kocyk do wózka ale chcę kupić śpiworek z minky, będzie wygodniejszy w użytkowaniu i cieplej będzie małemu bo od spodu też będzie go grzać a nie tylko z góryTeQuila super rzeczyja dziś z M bd szukac pościeli
Dziewczyny a czy do wózka na zimę kocyk kupujecie czy co? Bo juz nie wiem co kupić.
Ja dowiedziałam sie na drugich prenatalnych czyli w 20 tygodniuHej a ja z innej beczki powiedzcie mi w którym tygodniu wiedzialyscie jaka będzie płeć bo rozglądam się już za różnymi rzeczami bo mam mniej czasu na przygotowania i kupowanie o 10 tygodni i sama nie wiem co kupować i trochę mnie to zaczęło przerażac
Kupuj uniwersalneTo dużo czasu mi nie zostanie na zakupy i przygotowania