Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To już się boje ile mój ważyJuż po ☺ wszystko elegancko a synuś wazy 2024 kg ☺ dr sie smial ze do porodu będzie duży chłopak.
To szybko masz prenatalne.A ja już po wizycieWszystko dobrze
Nasza "kropeczka"
ma już 5 cm
. W czwartek prenatalne więc znów stresik.
Jak dzwoniłam się umówić to tak mi pani wyliczyła. Też myślałam, że będzie trochę później. W czwartek będzie 12t+2.To szybko masz prenatalne.
Super ze Kropka rosnie![]()
No to dobrze. Bo ja tez jak dzwoniłam to też wyliczali kiedy zrobicJak dzwoniłam się umówić to tak mi pani wyliczyła. Też myślałam, że będzie trochę później. W czwartek będzie 12t+2.
Już po [emoji5] wszystko elegancko a synuś wazy 2024 kg [emoji5] dr sie smial ze do porodu będzie duży chłopak.
Hej a ja z innej beczki powiedzcie mi w którym tygodniu wiedzialyscie jaka będzie płeć bo rozglądam się już za różnymi rzeczami bo mam mniej czasu na przygotowania i kupowanie o 10 tygodni i sama nie wiem co kupować i trochę mnie to zaczęło przerażac
A ja już po wizycieWszystko dobrze
Nasza "kropeczka"
ma już 5 cm
. W czwartek prenatalne więc znów stresik.
A ja dziś biorę ostatnią tabletkę duphastonu, została mi jeszcze ta nieszczęsna luteina, ciekawe jak długo jeszcze :-/
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom