• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Byłam na spacerze, po drodze kupiłam książki dziecku i odebrałam paczkę ze Smyka dla Alana, no i oczywiście zerknęłam też na inne sklepy ;)ale dziś skromnie :p

TeQuila królową zakupoholiczek [emoji23][emoji23] aleeee.. Przeczytałam Twój post i zmusił mnie do pojechania do TKMaxx'a chociaż [emoji12] i nabyłam moją pierwszą sukieneczkę, więc lepiej niech się potwierdzi ta jedna dziewczynka haha

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czemu zakładasz, że będziesz mieć o 10 tygodni mniej czasu? Niech dzieciaki siedzą w brzusiu jak najdłużej [emoji6] Spokojnie, naprawdę masz jeszcze dużo przed sobą i zdążysz ze wszystkim :)
Ja na razie znam płeć tylko jednego bobasa i to nie na 100% więc różnie to bywa. Mam nadzieję, że na połówkowych już się wyjaśni na pewno.

ponieważ moje bliźniaki mają jedno łożysko i takie ciążę rozwiązuje się najczęściej do 34 a przeważnie w 32 tyg ciąży a ok 29 idę juz do szpitala żeby monitorować czy jeden bobas nie zabiera drugiemu bo ryzyko jest śmiertelne obu bliźniaków ja nie mam zwykłej ciąży bliźniaczej ja mam jedną z najtrudniejszych ciaz których jest ok 1 % ciaz bliźniaczych także wesoło nie mam bo w każdej chwili może być tak że skończy się tragedia

Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Madzionga witamy na świecie dzieciaczki :* Są silne! Dadzą radę !
Agatek kciuki za każdy dzień maluszka na świecie :* duży silny chłopak poradzi sobie z pomocą mamusi !

WRZESIEŃ

13: natula - wizyta u gin prowadzącego ciążę
13: MartiniM - usg lll trymestru <3

15: Kajka*89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
15: mavi - wizyta u gin prowadzącego ciążę
15: natula - badania prenatalne
19: pisanka89- wizyta kontrolna u gin prowadzącego ciążę
19: Rybka: - wizyta u profesora
20 : fiolek81 - badania prenatalne ll trymestru
23: kasia_basia - wizyta u gin prowadzącego ciążę
24: MartiniM - wizyta kwalifikująca do porodu
26: ewelin86- wizyta u gin prowadzącego ciążę
27: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
27: TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
28: lile - wizyta u gin prowadzącego ciążę

PAŹDZIERNIK
3: Flandi - badania prenatalne ll trymestru
4 : Fiolek81 - wizyta kontrolna u gin prowadzącego ciążę

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!

Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3
13.11.2016 - MartiniM : chłopiec
kinia: dziewczynka
19.12.2016 - martka83 : dziewczynka

24.12.2016 - kasia_basia : dziewczynka
24.12.2016 - Strawbelka : chłopiec
26.12.2016 - ewelin86 : chłopiec

27.12.2016- pisanka89 : dziewczynka & dziewczynka

07.01.2017- TeQuila : chłopiec
03.02.2017 - Fiolek81 : ?
15.02.2017 - Flandi :
dziewczynka & ?
22.02.2017 - mavi : dziewczynka
23.02.2017 - Kajka*89 : chłopiec
28.03.2017- natula : ?
11.04.2017 - rybka: ?&?

ponieważ moje bliźniaki mają jedno łożysko i takie ciążę rozwiązuje się najczęściej do 34 a przeważnie w 32 tyg ciąży a ok 29 idę juz do szpitala żeby monitorować czy jeden bobas nie zabiera drugiemu bo ryzyko jest śmiertelne obu bliźniaków ja nie mam zwykłej ciąży bliźniaczej ja mam jedną z najtrudniejszych ciaz których jest ok 1 % ciaz bliźniaczych także wesoło nie mam bo w każdej chwili może być tak że skończy się tragedia

Już wszystko rozumiem. W takim razie faktycznie zakupy warto zaplanować wcześniej. Trzymam kciuki za Twoje maluszki [emoji173]️[emoji173]️

TeQuila królową zakupoholiczek [emoji23][emoji23] aleeee.. Przeczytałam Twój post i zmusił mnie do pojechania do TKMaxx'a chociaż [emoji12] i nabyłam moją pierwszą sukieneczkę, więc lepiej niech się potwierdzi ta jedna dziewczynka haha

Ja w TKmaxie widziałam ostatnio zajebiste jeansy ale były tylko na 56cm a kosztowały 100 zł więc odpuściłam ale jak tylko będzie rozmiar 62 cm to kupuje!
Pokaż sukieneczke :-) napewno jest przecudna :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja w TKmaxie widziałam ostatnio zajebiste jeansy ale były tylko na 56cm a kosztowały 100 zł więc odpuściłam ale jak tylko będzie rozmiar 62 cm to kupuje!
Pokaż sukieneczke :-) napewno jest przecudna :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

kurcze nie dam sobie ręki uciąć, ale chyba widziałam jeansy 62 w m1 w Czeladzi ;-) ale nie mam pewności niestety :(

A sukienka taka:
1473784171-a2z1sc.jpeg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry