Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Rzeczywiscie bardzo ladny...twoje malenstwo bedzie w nim slodko wygladalo...
Szkoda ze nie mozesz u gina tego zalatwic albo w szpitalu, tylko sama musisz kupowac.Tak myślałam, ze ciężko bedzie znaleźć w aptece ten krążek, po obdzwonieniu z 8 aptek w końcu znalazłam stronę, która wyświetla gdzie mozna go dostać, koszt 169 zl mam nadzieję, ze sie nie okaże ze jest tego wiele różnych odmian i ze jak podaje ze pessar dla ciężarnych nr 2 to bedzie ok![]()
Niestety szpital nie posiada na stanie, tutaj nawet espumisanu nie ma , a co dopiero taki krążekSzkoda ze nie mozesz u gina tego zalatwic albo w szpitalu, tylko sama musisz kupowac.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja jakos bym nie poszla do prywatnego szpitala rodzic, balabym sie.prawda jest taka, ze jedyna opcja na naprawde wygodny szpital to prywatny.. ale ceny.. patrzylam na opcje z porodami, masakra. 10 tys trzeba wyłożyć
![]()