• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej,
Misia, Coleta- mysle , ze nasze terminy porodow sa prawie identyczne. Ja mam dwie opcje 07.11 lub 14.11. Pierwsze z usg drugie z kliniki.

Trzcinko - ja mam podawany 11.07 i 15.07. Z uwagi na cesarkę, zapewne załapię się na poród wcześniej

A ja termin z OM mam na 10.07 a z usg na 5-7.07 :) ale że to bliźniaki to nastawiam się na czerwiec (mam nadzieję druga połowa czerwca)

Aisha - a wcześniej miałaś wyżej brzuszek i się opuścił? czy cały czas był taki? Jak cały czas to może taka Twoja uroda...a do lekarza kiedy idziesz?

Aisha: no ale czemu sie wogole przejmujesz gdzie jest brzuszek. Jak wsio dobrze tonie ma co o tym myslec. Wszystko jedno czy jest nisko, wysoko, duzy, maly. Wazne by dzidzia sie dobrze miala

bylam dzis na zakupach...:tak:
WP_000572.jpg

Aisha...mnie sie wydaje, ze brzuszek jest normalnie...tak jak lolitka mowi, jezeli wszystko jest ok, to w ogole sie tym nie przejmuj!:tak: piekny brzusio masz:-)

reklama
Piękne!!! Kiedyś miałam babeczkę, kt. miała teścia w stanach - kupowała mi różne ciuszki i na ebay w niskich cenach, teść zbierał zakupy klientek i wysyłał jakoś tanio zbiorczo do Polski - niestety kobieta już o nie robi.Mam firmę, która sprowadza różne rzeczy z USA, ale są ukierunkowani na większe towary, a nie gatki i sukienki :-) Gap już wysyła do Polski - ale nie wszystko. Gymboree do UK owszem, ale do Polski nie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry