TeQuila
Fanka BB :)
Materiał na kocyk?ślicznyMoja paczka![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Materiał na kocyk?ślicznyMoja paczka![]()
No ja właśnie też kilka dni później i nie było za bardzo w czym wybierać ale coś tam kupiłamStrawbelka niestety ja się nie znam na krzepliwosci wiec nie pomogę
TeQuila wiesz co ja sobie przypomniałam tydz po ze były te ciuszki w lidlu![]()
Sliczny bedzie kocyk.Moja paczka![]()
Ja pisałam o wapnieKtos tu pisal ze wapna w ciazy nie mozna brac?
A co ja mam brac, bo wczoraj dziewczyny pisaly ze heparyna kradnie wapn i jednej dziewczynie tak po ciazy sie sypia zeby, a miala zaleczone przed ciaza. Teraz ma kanalowke za kanalowka.
Ja biore duzo heparyny i teraz sie boje jak to przeczytalam.
Od wczoraj zaczelam pic wapno.
A i moze glupie pytanie... Ale wapno to wapn prawda?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
No to rzeczywiście cena fajna, tylko jeszcze trzeba umieć kocyk uszyćTo są materiały na kocykPowiem Ci TeQula, że z tego bedę miała kocyk+podzuszkę, lub kocyk + mały do wózka. Wyszło mi za materiały + przesyłke 72zł. A wypełnienie siostra ma zamówić ale coś koło 3zł tylko nie wiem czy z metra czy nie. A ja kupiłam kocyk o wiele drożej w smyku. Więc myślę, że się opłaca, bo tego materiału jest 1mx160cm
Dzis jade do gina to podpytam.Strawbelka tez bym na Twoim miejscu nie piła wapna. Albo zadzwoń do lekarza i powiedz co i jak. A najlepiej pij mleko i jedz sery