• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

kiwisia dziekuje, mam nadzieje, ze dzidzius da sobie z tym rade. Mysle, ze zjadlam cos co mi zaszkodzilo i dlatego teraz tak sie mecze, oby to nie byla grypa jelitowa. Zblizam sie do momentu w ktorym stracilam pierwsza ciaze i panikuje strasznie. Jeszcze chyba nigdy tak zoladek mi sie nie kurczyl- masakra, nikomu tego nie zycze.

reklama
Sony - GRATULACJE!!!!
Kate - a może rozwiązaniem byłoby przejść się do lekarza? Na pewno Cię to uspokoi.
Kiwisia - czekam na informację, jak przedszkole przyjęło prelekcję :-)
Ja zamówiłam dziś kurs "obsługi dziecka" do domu. W zasadzie cena lepsza niż u nich :-) Pani przyjeżdża i przywozilalki, pieluszki itp.

Kate - może zasięgnij opinii lekarza, to może być jakieś zatrucie a tego lepiej nie bagatelizować.

Sony - gratuluję. Najpiękniejszy dzwięk, prawda?

Ja wróciłam od lekarza, wyniki niestety mi lecą - dostałam żelazo i dodatkowo jutro robię posiew bo wyszły mi "dość liczne bakterie w moczu". A było tak pięknie...

Rozmawialam z lekarzem, kazal mi duzo pic i odpoczywac, jezeli mi nie przejdzie do wieczora to do szpitala na kroplowke... W srode mam umowiona wizyte i usg. Nie przepadam za takimi imprezami rodzinnymi... I jeszcze taki pech:(( coleta ja tez mam bakterie w moczu:( i robilam posiew, a wyniki dopiero po tygodniu:((

Różyczka wydaje mi się, że cały czas taki był, wizytę mam za 8 dni.

Aisha - ja tym się nie przejmowała tym brzuszkiem. Każda w ciąży inaczej wygląda - jedna ma brzusek wyżej a druga niżej. Skoro cały czas tak było to nie ma się czym przejmować :)
A co do tej historii z mokrym prześcieradłem masakra - nie dziwię Wam się że spanikowaliście....dobrze że to nie wody!

Podobnie jak Misia - też mam tak z luteiną...coś ze mnie pocieknie i już w panice lecę do łazienki...
Fajny ten bujczek - tylko tak się zastanawiam nad tym czy to dobrze przyzwyczaić Maluszka do tego bujania i burczenia/wibracji - bo potem ja się do łóżeczka położy to awantura będzie że nie ma bujania :szok: ale model fajny....sama nie wiem czy kupowć coś takiego...jak dwóch przyzwyczję to będę później miała problem...

reklama
Kate i Coleta - u mnie też wyszły liczne bakterie w moczu - lekarka mi powiedziała że to b.częste w ciąży (szczególnie bliźniaczej). Polecam kupić suszoną żurawinę i jeść codziennie trochę - pomaga.
A co do żelaza też mam niskie i muszę uzupełniać...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry