• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziekuje misiu!
Ja myślę o szkole rodzenia :-) chcialabym, moj Męzuś napewno nie bedzie mial czasu.. A szkoda

no własnie a co myślicie o leżaczkach bujaczkach????

Aisha - głos oddany:-)

W przedszkolu była bitwa o książeczkę Skąd się wzięłam? Wszystkie dzieci chciały ja przeczytac i w końcu ciocia przeczytała ją wszystkim dzieciom. W oczekiwaniu na rodzeństwo będzie czytane jutro.
Pani przywitała mnie z uśmiechem od ucha do ucha ale powiedziała mi tylko żeby Weroniczka mi opowiedziała jak sie dziisaj bawiła. W książece jest mowa o tym, że Julka znalazla się w brzuchu mamy z miłości, że mama z tatą dużo się przytulali i całowali. Ponoc moje dziecko złożyło oświadczenie, że wszystko się zgadza - ba nawet bardzo bo mama z tatą całują się z języczkiem:szok:
Co jak co ale raczej sobie nie przypominam żebysmy przy córce aż tak namiętnie się całowali, raczej buziaki, które rozdajemy też małej:-) To całowanie z języczkiem to jej konik - jak miała 2,5 roku zobaczyła w Brzyduli jak Marek całuje Ulę (oglądała z niania wszystkie seriale bez wyjątku). Wróciliśmy z mężem z pracy i m usłyszał tekst: tatusiu pokażę Ci jak Ula całuje Marka, mąż na to: no to pokazuj (spodziewał się całusa) a mała mu próbowała wpakowac język do ust:-D Na mnie też chciała przetestowac. Była strasznie rozczarowana, tlumaczyła nam, że przecież Marek z Ulą całowali się z języczkiem :baffled:.Potem widzielismy ten odcinek (trochę taki łóżkowy jak Ula z Markiem wyjechali do spa gdzie była scena szybkiego rozbierania na szczęście tylko do bielizny i namiętnych pocałunków), niemniej uważam, że nasza "mądra" niania musiała rozmawiac o tym odcinku przez telefon ze swoją koleżanką opisując co widziała bo skąd 2,5 roczne dziecko zna określenie calowac się z języczkiem?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry