G
Gość
Gość
Ale taki wyrypany na pol koszuli, ja nie lubie takich[emoji20] a poza tym koszula fajna.Hehe to serce to jedyny znaczek ktory jest w miare normalnyreszta to zwierzątka
![]()
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale taki wyrypany na pol koszuli, ja nie lubie takich[emoji20] a poza tym koszula fajna.Hehe to serce to jedyny znaczek ktory jest w miare normalnyreszta to zwierzątka
![]()
Dokładnie!misie, słonie, myszki ewentualnie ogromny bobasHehe to serce to jedyny znaczek ktory jest w miare normalnyreszta to zwierzątka
![]()
Nie wiem kto to projektuje. Jakby zrobili bez tych obrazkow to by lepiej im sie sprzedawalo.Dokładnie!misie, słonie, myszki ewentualnie ogromny bobas![]()
Link do: Koszula nocna ciążowa do karmienia rozm. S HIT!!!Nie wiem kto to projektuje. Jakby zrobili bez tych obrazkow to by lepiej im sie sprzedawalo.
Ta jest ok.
Ja kupuje dwie, ryzyko poplamienia krwią masz przez cały okres połogu, do cc i tak nie będziesz w swojej koszuliTa jest ok.
A ile tych koszul musimy miec? 3 sztuki?
Jedna to chyba pojdzie do kosza bo bedzie poplamiona krwia, prawda.
Ja chyba kupie 2, a w domu mam jeszcze jedna taka trapezowa, bo kupowalam jak szlam ze 2 lata temu na laparoskopie, a ze ona szeroka to w nia teraz jeszcze wchodze.Ja kupuje dwie, ryzyko poplamienia krwią masz przez cały okres połogu, do cc i tak nie będziesz w swojej koszuli
Ja też o tej myślęJa myslalam o takiej
Link do: Italian Fashion Koszula do karmienia ciążowa M