Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Może do kardiologa Cię wysłać. No ale czekamy na info od CiebiePrzed wyjściem do gina 141 na 75...zobaczyny ile u niego bedzie
Po lekach jest lepiej, czasem tylko się stawia ale już nie cały czas na szczęście bo nie da się tak funkcjonować na dłuższą metęA dalej masz taki twardy brzuch?
Na wizycie okazało się że szyjka jest miękka i wód płodowych jest dużo, max górnej granicy normyChyba Nikaaa nikogo innego nie kojarzę. A co się dzieje?
Ja mam dwa, w razie czego dokupię ale nie sądzę by była potrzebaZamowilam wlasnie 2 reczniki kapielowe w smyku. Starcza 2? Czy trzeba kupic wiecej?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Polecam Kiwika baby, bardzo dobre gatunkowo a i przystępnie cenowo, na pewno uszyje na wymiar co zechceszDziewczyny jestescie obcykane w poscielach wiec gdzie znajde posciel na koldre o wymiarach 80x160? Wszedzie sa ale na 100x160. Moze byc nawet szyta na miare, dajcie cynka...
Co do recznikow, na bank starcza 2
A koszule 2-3. Ja mialam duzo kompletow w szpitalu, ale ja lezalam miesiac, na poczatku chodzilam w koszulach, potem w bluzeczce i krotkich spodenkach, nic nie zaplamilam krwia, a krwawilam bite 6 tyg :/ w szpitalu dostaniecie takie mega duze podpaski, nic nie wycieknie![]()
Nikaaa to chyba w szpitalu leżała jak miała za dużo wód. Tak mi się coś kojarzy. A co dr mówił?Na wizycie okazało się że szyjka jest miękka i wód płodowych jest dużo, max górnej granicy normy
No i oczywiście co zrobiłam? Odpaliłam googlePoczytałam o wielowodziu i nie wygląda to ciekawie
![]()