G
Gość
Gość
Ja je widzialam na zywo w sklepie Italian Fashion, tylko tam ponad 2×tyle kosztowala.Ja też o tej myślę![]()
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja je widzialam na zywo w sklepie Italian Fashion, tylko tam ponad 2×tyle kosztowala.Ja też o tej myślę![]()
No to niezle sobie życząJa je widzialam na zywo w sklepie Italian Fashion, tylko tam ponad 2×tyle kosztowala.
Pisanka z tym cisnieniem ja Ci nie pomogę, bo nic nie wiem. Ale może Martini coś podpowie, bo ona z tego co pamiętam miała wysokie.Hej. Ja farbowalam włosy kilka dni temu podwójnie bo niestety farba nie chciała się przyjąć. Miałam. Rozjasniane koncowki a górę przyciemnioną. Tez się balam ale bardziej chodzi by nie wdychac. A myślę że gorsza chemię jemy i wdychamy. A napewno te co pala w ciazy. Wiec jeżeli farbowanie to nie co tydzień a myślę tak jak u mnie raz na rok nie zaszkodzi
Dzisiaj byłam u ortopedy dostałam zaświadczenie z rozpoznaniem i celem jako wskazanie do cc. Mam nadzieje ze to straczy :/ I nie będę miała przypalu na zelaznej przy kwalifikacji. Ginekolog o 19
... czuje się dobrze jedynie ciśnienie mi szwankuje bo ze 110/55 miałam w weekend 137/75 ale zobaczymy powoli spada..dzisiaj 131/70 ale i tak jak na mnie mega wysokie
Dopuszczalne jest 140/90 to drugie jest najwazniejszePisanka z tym cisnieniem ja Ci nie pomogę, bo nic nie wiem. Ale może Martini coś podpowie, bo ona z tego co pamiętam miała wysokie.
Dziewczyny a może Wy wiecie cis o ciśnieniu?
Ja biorę tabletki na ciśnienie, codziennie mierze trzy razy, kardiolog powiedziala ze niebezpieczne robi sie kiedy przewyższa 140/90 i puls ponad 100. Powinno sie kontrolować obrzęki zeby nie wystąpiło zatrucie ciążowe. Ja na początku ciąży miałam obrzęki nóg i na kazdej wizycie spore ciśnienie dlatego dostalam tabletki i skierowanie do kardiologa. Na szczęście obrzeki ustapily jak zaczelam jesc mięso a ciśnienie jest w normie.Pisanka z tym cisnieniem ja Ci nie pomogę, bo nic nie wiem. Ale może Martini coś podpowie, bo ona z tego co pamiętam miała wysokie.
Dziewczyny a może Wy wiecie cis o ciśnieniu?
A dalej masz taki twardy brzuch?Dziewczyny któraś miała tutaj problem z za dużą ilością wód płodowych,coś mi świta że Nikaaa?pamiętacie może?
Chyba Nikaaa nikogo innego nie kojarzę. A co się dzieje?Dziewczyny któraś miała tutaj problem z za dużą ilością wód płodowych,coś mi świta że Nikaaa?pamiętacie może?
Ja kupuje 2. Wiec jak dla mnie to wystarczyZamowilam wlasnie 2 reczniki kapielowe w smyku. Starcza 2? Czy trzeba kupic wiecej?