• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
TeQuila powiedz mi jeszcze czy jam myślałas ze to dziecko się wypina to miałaś jakieś gorki czy tylko w jednym miejscu bylo widać? Bo kurcze teraz się naczytalam i zastanawiam się czy czasem ja nie mam tych skurczy :(
Nic nie czytaj bo zwariujesz, ja wczoraj nie mogłam spać to wzięłam tablet i czytałam...efektem była nieprzespana noc :(

Dziewczyny ja po prenatalnych. Wszystko w normie, rośnie, waży 300g :) No i chyba będzie dziewczynka :) Mała jest tak ułożona, że pupe ma wciśniętą pod moją miednice i ciężko zajrzeć jej między nóżki, więc muszę wierzyć lekarzowi na słowo ;) Mam nadzieję, że nie będzie niespodzianki.
Teqila trzymam kciuki za Ciebie i Alanka niech jeszcze posiedzi u mamusi ;)
Ewelin nie panikuj !

Dziewczyny ja po prenatalnych. Wszystko w normie, rośnie, waży 300g :) No i chyba będzie dziewczynka :) Mała jest tak ułożona, że pupe ma wciśniętą pod moją miednice i ciężko zajrzeć jej między nóżki, więc muszę wierzyć lekarzowi na słowo ;) Mam nadzieję, że nie będzie niespodzianki.
Teqila trzymam kciuki za Ciebie i Alanka niech jeszcze posiedzi u mamusi ;)
Ewelin nie panikuj !
Cudne wiadomości :)gratuluję córci :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry