Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U mnie na plecachW jakiej pozycji robią u was ktg ?
Ja dostaje magnez w konskich dawkach, no spe i jakieś dwie dodatkowe tabletki a aktualnie leżę z kolejną kroplówką po której mam takie kolatania serca i tak drżą mi ręce że szok, nie mówiąc że Alan to zaraz wyskoczy tak na niego też działaTeQuila skurcze po 60 i wiecej to i ja miałam. Koleżanka leży w szpitalu ma po 90 i nic się nie dzieje. Wiec mysle ze powinni dać ci magnez ja dostaje 6 dziemnie i nospe. Macica juz się buntuje wiec trzeba zalagodzic
Ja na plecach wogóle nie leżę bo mnie zaraz boli kość ogonowa i wstać potem nie mogęSkurcze najczęściej pojawiały się gdy leżałam na plecach wiec wskazane jest leżenie na bokach.
Na siedząco albo leżąc na plecach czy boku lewym zależy jak dziecko współpracujeW jakiej pozycji robią u was ktg ?
Nie wiem nic póki co myślałam że może jutro ale cały czas mam skurcze i leżę z kroplówkami, może jutro na obchodzie coś powiedzą