• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Marcysiowa - poczekaj jeszcze z 5 tygodni, a już w żadnej pozycji spać nie będziesz wygodnie :-D
Moją mamę wydęło dopiero w 6 miesiącu i ja pewnie w pojedynczej ciąży pewnie też bym tak miała:-) A tak już jakieś 6 tygodni wglądam jak w 9 miesiącu :-D

reklama
o matko, o matko... umowilam sie na polowkowe na 6 kwietnia...ale ten czas leci...;-) tym razem ustalilismy z mezem, ze robimy 3d/4d...ciekawe do kogo podobne to male cosik w brzuszku:-)
Misia...swietne ciuszki! mysle, ze wystarcza do porodu...chociaz teraz te ciuszki dla ciezarnych sa cudne...np z maternity...tylko troszke drogo:sorry:np ta rozowa http://allegro.pl/asos-maternity-sukienka-ciazowa-uk10-38-sexy-mama-i3077531845.html

Ostatnia edycja:
Ja specjalnych tunik ciążowych nie kupowałam - chodzę w normalnych tylko rozmiar 38 albo 40. Z resztą chodzę to dużo powiedziane:-D ubieram na wyjście do lekarza i do labo:-D
Musiałam kupić spodnie ciążowe, no i płaszcz na zimę :-)( który się powoli robi mały - a tu zima nie chce puścić :wściekła/y:)

lilonka, ja poza spodniami ciążowymi i tuniki, którą dostałam ostatnio nie mam innych "ciążowych" ubrań. Tak jak Ty - kupuję po prostu nieco większe / krój z karczkiem i jest OK. Później jak już nie będą potrzebne - przerobię je na "normalne" ubrania.

Piękne są te ciążowe, ale ja siedzę w domu. Potrzebuję tylko na wyjście do lekarza. Żal mi kupować kieckę na dwie wizyty. Mam zestaw piżam. A tuniki mogę potem po porodzie nosić.

Milia - mnie te asos bardzo się podobają. Ale gdybym chodizła do pracy, to pewnie bym inwestowała, a tak to tylko leginsy ciążowe chcę sobie kupić.
Na stronie next tez jest kilka ładnych kiecek. Podoba mi się taka w groszki, ale szkoda mi wydać 150 zł i założyć 2 razy.

Jeszcze jak się latem chodzi w ciąży to można sobie poszaleć z bluzeczkami czy tunikami, ale w zimę - kompletnie bez sensu. Ja normalnie mieszczę się w swetrowe tuniki swoje (rozmiar 36) i pożyczone od mamy (rozmiar 38), pod spód normalna bluzka z długim rękawem i dżinsy ciążowe. Od 1,5 miesiąca mam nakaz odpoczywania z uwagi na szyjkę i ciąże podwyższonego ryzyka, więc sukienkę mogłabym ewentualnie do spania założyć zamiast koszuli ;-)

Swoją droga tunika normalna - 80 zł, Tunika ciążowa - 200 zł :wściekła/y:

reklama
Ja specjalnych tunik ciążowych nie kupowałam - chodzę w normalnych tylko rozmiar 38 albo 40. Z resztą chodzę to dużo powiedziane:-D ubieram na wyjście do lekarza i do labo:-D
Musiałam kupić spodnie ciążowe, no i płaszcz na zimę :-)( który się powoli robi mały - a tu zima nie chce puścić :wściekła/y:)

Lilonka tylko do końca tego tygodnia zima a potem wiosna.

o matko, o matko... umowilam sie na polowkowe na 6 kwietnia...ale ten czas leci...;-) tym razem ustalilismy z mezem, ze robimy 3d/4d...ciekawe do kogo podobne to male cosik w brzuszku:-)
Misia...swietne ciuszki! mysle, ze wystarcza do porodu...chociaz teraz te ciuszki dla ciezarnych sa cudne...np z maternity...tylko troszke drogo:sorry:np ta rozowa ASOS Maternity sukienka ciążowa UK10 38 sexy mama (3077531845) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Tyle na żaden ciuch bym nie wydała.

Jeszcze jak się latem chodzi w ciąży to można sobie poszaleć z bluzeczkami czy tunikami, ale w zimę - kompletnie bez sensu. Ja normalnie mieszczę się w swetrowe tuniki swoje (rozmiar 36) i pożyczone od mamy (rozmiar 38), pod spód normalna bluzka z długim rękawem i dżinsy ciążowe. Od 1,5 miesiąca mam nakaz odpoczywania z uwagi na szyjkę i ciąże podwyższonego ryzyka, więc sukienkę mogłabym ewentualnie do spania założyć zamiast koszuli ;-)

Swoją droga tunika normalna - 80 zł, Tunika ciążowa - 200 zł :wściekła/y:

Jezusiczku jak ja wam zazdroszczę tak małych rozmiarów. Ja to normalnie 42 noszę a teraz zwykle 44 a na koniec to chyba namiot cyrkowy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry