Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
np ta rozowa http://allegro.pl/asos-maternity-sukienka-ciazowa-uk10-38-sexy-mama-i3077531845.html
ubieram na wyjście do lekarza i do labo
)
Ja specjalnych tunik ciążowych nie kupowałam - chodzę w normalnych tylko rozmiar 38 albo 40. Z resztą chodzę to dużo powiedzianeubieram na wyjście do lekarza i do labo
![]()
Musiałam kupić spodnie ciążowe, no i płaszcz na zimę :-)( który się powoli robi mały - a tu zima nie chce puścić)
o matko, o matko... umowilam sie na polowkowe na 6 kwietnia...ale ten czas leci...;-) tym razem ustalilismy z mezem, ze robimy 3d/4d...ciekawe do kogo podobne to male cosik w brzuszku:-)
Misia...swietne ciuszki! mysle, ze wystarcza do porodu...chociaz teraz te ciuszki dla ciezarnych sa cudne...np z maternity...tylko troszke drogonp ta rozowa ASOS Maternity sukienka ciążowa UK10 38 sexy mama (3077531845) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Jeszcze jak się latem chodzi w ciąży to można sobie poszaleć z bluzeczkami czy tunikami, ale w zimę - kompletnie bez sensu. Ja normalnie mieszczę się w swetrowe tuniki swoje (rozmiar 36) i pożyczone od mamy (rozmiar 38), pod spód normalna bluzka z długim rękawem i dżinsy ciążowe. Od 1,5 miesiąca mam nakaz odpoczywania z uwagi na szyjkę i ciąże podwyższonego ryzyka, więc sukienkę mogłabym ewentualnie do spania założyć zamiast koszuli ;-)
Swoją droga tunika normalna - 80 zł, Tunika ciążowa - 200 zł![]()