• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Trzcinka - ubranka cudne:-)
Ja tam mimo 2 maluchów jakoś z ubrankami nie szaleję ;-)Przede wszystkim jak się urodzą będę wiedziała, bo mi i dzieciaczkom pasuje. Mam kilkanaście pajacyków, body z krótkim i długim rękawem, śpiochy i bluzeczki. Dla Zuzinki mam też 2 sukieneczki, a dla Maćka jeansy i koszulę (wiem że to mniej wygodne, ale czasem trzeba zadać szyku:-D)

Ja na początek też stawiam na wygodę. Ale gdybym miała takie możliwości jak Trzcinka, to chyba małą miss byśmy w domu mieli. :-) Trzcinka - cudne te Twoje kreacje.
Bardzo dużo rzeczy zamówiłam w usa (carters i gymboree), czekam na paczki, bo płyną Batorym przez Ocean do mojej małej królewny - ciekawe, co z nimi zrobię, gdy jutro siusiaczek wyskoczy na usg. Oj, ucieszy się jakaś dzidzia :-)
Trzymajcie rano kciuki za moje połówkowe.

Cudne te maleńkie ciuszki. Sama bym już zaczęła latać i kupować, ale lepiej dmuchać na zimne i nie zapeszać. Poczekam, aż skończę 1 trymestr.
Kobitki, te niedawno zaciążone- macie już kartę ciąży założoną. Ja jeszcze nie mam. Pewnie lekarz też chce zaczekać, serducho już biło na poprzednim usg.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry