Cześć dziewczyny,
Jeszcze Was nie nadgoniłam w całości, miałam 2 tygodnie naprawdę intensywnej pracy, nawet się cieszyłam, bo w domu tylko wymiotuję, a jak muszę wyjść, to przynajmniej skupiam się na pracy i zapominam o mdłościach

Dziś widziałam maluszka, kopał i machał rączkami, śliczny widok... za 2 tygodnie usg genetyczne, boję się trochę...
Widzę, że już kupujecie bodziaki - jeśli mogę, poradzę coś od siebie - z małych rozmiarów (56, 62, 68) warto kupić takie bodziaki kopertowe, są super wygodne, nie trzeba podnosić całego maluszka wraz z główką, kiedy jej jeszcze nie trzyma i mniej się go męczy. Po prostu rozkłada się na macie i zawija dziecko bez męczącego zdejmowania/nakładania przez główkę. Jest mnóstwo wzorów, zapinane na napy, wiązane, chodzi mi o coś takiego:
BODY KOPERTOWE całe rozpinane 56 Mix WYPRAWKA (3062394284) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Przesłałam takie swojej przyjaciółce w Stanach jak urodziła drugie dziecko i bardzo mi dziękowała, mówiła, że u nich takich nie ma i że bardzo się przydały

Widziałam taką różnicę dla dziecka, że Nobla bym przyznała wynalazcy

Ja je uwielbiałam i tym razem, jak już będę na etapie zakupów, też na pewno takie kupię