Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ma_rta to 22tydz i dwa dni
Ja jestem w 25tygodniu i 2 dniu i dla mnie 17 luty to wczesny termin....ponad miesiąc przed terminem więc dla Ciebie pewnie dwa miesiące....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje coreczki. A lozysko moze jeszcze sie zmienic. Najwazniejsze ze malutka jest zdrowaU mnie coreczka prawdopodobnie
Ona zdrowa tylko Ja mam lozysko przodujace i teraz moje pytanie ctzn? Mowil ze jesli Sue nie zmieni do Nast spotkania w lutym 17/02/17 to bedzue cesarka![]()
![]()
Śliczne maluszki :-) cieszę się że wszystko dobrze [emoji106]No i my już po III prenatalnychmatka prawie zemdlała od leżenia na plecach i trzeba było przerwę robić [emoji23] maluchy znów się poprzekręcały i córa głową w dół, a synuś pośladkowo i nie chciał się w ogóle pokazać do fotki więc było polowanie [emoji6]
Wagowo ciut poniżej terminu z OM ale przy dwójce w normie (1329g i 1409g). Wszystkie parametry w normie - ufff [emoji7]![]()
![]()
No to po was po krotkiej przerwie przyjdzie i czas na mnie i inne dziewczynyKasia Basia teraz Twoja kolej a potem po krotkiej przerwie ja i Flandi. Ciekawe czy mnie nie wyprzedzisz z blizniakamia moze sie spotkamy w jednym terminie jak Ewelin i Teqila
![]()