Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi zebra oszczedza za to obrywam ciagle na dole az sie musze czasem zgiac wpolJezu jak mnie bola żebra. Moj synek chce mnie wykończyć przed porodem normalnie zaraz pod biustem mam mała syrke.i nijak nie mogę sobie poradzić każda nowa pozycja jest coraz gorsza... Umrę..... Mnie tez się wydaje ze urodze jeszcze w Styczniu.. Normalnie mam takie przeczucie.. Lekarz dopiero w środę a ja sie nie mogę juz doczekac...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi zebra oszczedza za to obrywam ciagle na dole az sie musze czasem zgiac wpol![]()
Ja dalej z drenami leżęa leje się ze mnie masakra. Raz się wystraszylam bo myslalam ze cewnik wypadł bo uczucie jakby człowiek się ze sikal - sorki za opis.
Dziś mały prawie cały dzień był ze mną. Niestety dalej brak pokarmu, laktator tez nie pomógł do tej pory. Jutro rano walka z nim może coś jutro już ruszy
na dodatek cały dzień ze mną
jestem taka szczęśliwa :-) i do szaleństwa zakochana <3 dziś cały dzień karmię piersią, mały chyba się najada bo po karmieniu ładnie śpi :-) na noc oddam go jeszcze na oddział noworodków bo boję się że w nocy mogę coś przeoczyć ale jutro znów będziemy razem :-) teraz jeszcze ostatnie karmienie i odrobina czułości i spać :-)
Cudowny widok. I cudowne uczucie prawda? Mieć znowu dziecko przy piersi. Bałam się przez te lata, że już więcej tego nie doświadczę. Też tak miałaś?Dziewczynki mój synek dziś pierwszy dzień poza inkubatoremna dodatek cały dzień ze mną
jestem taka szczęśliwa :-) i do szaleństwa zakochana <3 dziś cały dzień karmię piersią, mały chyba się najada bo po karmieniu ładnie śpi :-) na noc oddam go jeszcze na oddział noworodków bo boję się że w nocy mogę coś przeoczyć ale jutro znów będziemy razem :-) teraz jeszcze ostatnie karmienie i odrobina czułości i spać :-) Zobacz załącznik 787087
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Cudowne uczucie <3 strasznie się bałam cała ciążę o laktacje i po porodzie też bo malutki karmiony był mm a ja laktatorem odciągnąć mogłam zaledwie kilka kropel ale wszystko idzie w dobrym kierunku :-)Cudowny widok. I cudowne uczucie prawda? Mieć znowu dziecko przy piersi. Bałam się przez te lata, że już więcej tego nie doświadczę. Też tak miałaś?
A jak się czujesz fizycznie?