gosia321
Fanka BB :)
Ewelinko tobie tez gratulujeU mnie Gabrys wazy 3300 i ma 55 cm. Już nawet nie pamiętam o której urodziłam, bo miałam komplikacje. I mozliwe ze dopiero jutro wstanę. Boli mnie nie aż tak bo jestem na przeciwbolowych
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ewelinko tobie tez gratulujeU mnie Gabrys wazy 3300 i ma 55 cm. Już nawet nie pamiętam o której urodziłam, bo miałam komplikacje. I mozliwe ze dopiero jutro wstanę. Boli mnie nie aż tak bo jestem na przeciwbolowych
Sliczny Alanek niech zdrowo rosnie :*Alan <3 3150g 53cm urodzony 22.35 Zobacz załącznik 786864Zobacz załącznik 786865
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Cudo :* jeszcze raz gratuluje
Biedna, ja jak wstalam w lozka to w drodze do.umywalki położna dwa razy mnie mylą , krew sie lala po nogach. Na szczescie ona przewidująca powiedziala zebym nie zakładała kapci tylko klapki pod prysznic.Ja dalej z drenami leżęa leje się ze mnie masakra. Raz się wystraszylam bo myslalam ze cewnik wypadł bo uczucie jakby człowiek się ze sikal - sorki za opis.
Dziś mały prawie cały dzień był ze mną. Niestety dalej brak pokarmu, laktator tez nie pomógł do tej pory. Jutro rano walka z nim może coś jutro już ruszy
Piękne zdjęcie;* cudownie ze od razu karmisz. Nabierajcie sił i do domkuDziewczynki mój synek dziś pierwszy dzień poza inkubatoremna dodatek cały dzień ze mną
jestem taka szczęśliwa :-) i do szaleństwa zakochana <3 dziś cały dzień karmię piersią, mały chyba się najada bo po karmieniu ładnie śpi :-) na noc oddam go jeszcze na oddział noworodków bo boję się że w nocy mogę coś przeoczyć ale jutro znów będziemy razem :-) teraz jeszcze ostatnie karmienie i odrobina czułości i spać :-) Zobacz załącznik 787087
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Sliczne babelkiNo i my już po III prenatalnychmatka prawie zemdlała od leżenia na plecach i trzeba było przerwę robić [emoji23] maluchy znów się poprzekręcały i córa głową w dół, a synuś pośladkowo i nie chciał się w ogóle pokazać do fotki więc było polowanie [emoji6]
Wagowo ciut poniżej terminu z OM ale przy dwójce w normie (1329g i 1409g). Wszystkie parametry w normie - ufff [emoji7]![]()
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana gratuluje coreczkiU mnie coreczka prawdopodobnie
Ona zdrowa tylko Ja mam lozysko przodujace i teraz moje pytanie ctzn? Mowil ze jesli Sue nie zmieni do Nast spotkania w lutym 17/02/17 to bedzue cesarka![]()
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom