• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dorex dla Ciebie również kciuki zaciśnięte :-)

Miliaa zapomniałam Ci wczoraj odpowiedzieć na pytanie odnośnie morza :sorry2:, a więc mam bliziutko max.10 minut samochodem i już jestem nad Bałtykiem, na spacerki często chodzimy do Sopotu lub Orłowa niekiedy na bulwar w Gdyni.

dorex...kciukasy beda zacisniete, spokojnie &&&&&& juz powoli przygotowuje!:-)

madzialenak...to jak bedziesz nastepnym razem na spacerku to poprosze potem o piekna foteczke morza...bo ja spragniona strasznie jestem!

co do koncertu, nie myslcie sobie, ze jestem wyrodna i nie mysle o dziecku...oczywiscie nie pozwolilabym na sytuacje taka, ze jestem na srodku stadionu i wszyscy po mnie skacza i bija w brzuch, bo sobie po prostu nie wyobrazam takiej sytuacji...mysle bardziej o miejscach na samym koncu stadionu, czyli po drugiej stronie niz scena, sa to miejsca siedzace, dodatkwo dla niepelnosprawnych;-) wiec jezeli mialabym sie wybierac to tylko w takie najbezpieczniejsze miejsce...no i nie poszlabym na caly koncert orange warsaw festiwal tylko weszla na sama beyonce...
musze chyba wypisac za i przeciw jeszcze raz...

Milia mimo wszystko ja bym nie poszła. Za bardzo bym się bała. Ja to się zastanawiam czy w 8/9 miesiącu pójdę do kina. Będzie premiera filmu który bym chciała zobaczyć ale boję się tego hałasu. Byliśmy miesiąc temu w kinie na Django i dziewczynom się chyba nie koniecznie podobało. Były straszne nerwowe ruchy.

Dziewczynki - normalnie jakieś oblężenie lekarzowe: Gotadora, Adus, Marcysiowa, Misia, Drorex - zaciskamy kciuki:tak:

Sex -hmmmm, a co to takiego?? My może ze 3 razy przez całą ciążę. Ale później okupione było takimi nerwami i stresem, że sobie odpuściliśmy.

Milaa - dobrze dziewczyny piszą - jak będziesz miała jakiś sektor siedzący - no to chyba można zaryzykować. Ale na stojąco w tłumie - raczej nie.
My byliśmy z chrześnicą chyba w 8 tc na koncercie Enej i przez basy szybko uciekłam - czułam je w brzuchu.

Dorex i Aduś za Wasze wizyty również trzymam kciuki &&&&&&

Kate mi moja dr pozwoliła na sex, ale męża nie mam ... ale za to jakie ja mam sny rano, to :szok: nie mogę się doczekać jego przyjazdu ;-) choć z pewnością będziemy bardzo ostrożni

Milia mimo wszystko ja bym nie poszła. Za bardzo bym się bała. Ja to się zastanawiam czy w 8/9 miesiącu pójdę do kina. Będzie premiera filmu który bym chciała zobaczyć ale boję się tego hałasu. Byliśmy miesiąc temu w kinie na Django i dziewczynom się chyba nie koniecznie podobało. Były straszne nerwowe ruchy.

Nie wiem czy w 8 miesiącu wysiedzisz tyle w jednej pozycji. My w styczniu byliśmy na Hobbicie i po filmie miałam ochotę wyrwać sobie kość ogonową. ;-)

Madzialenak w Orłowie jest bardzo ładnie, mam nadzieje,że kiedyś przy okazji pokażę to miejsce mężowi :-) , pamiętam tam tak wyżej jakąś restaurację z dziwnym wnętrzem, chyba ze skorpionem, ale zapach nas z tamtąd szybko wykurzył, byłam po wizycie w Invimedzie, ze znajomą - z tą straszną moją sąsiadką, bo wtedy chciała się "zaprzyjaźnić" i pod pretekstem,że chce pokupować materiały w Gdańsku pojechała ze mną. Wredna baba, ale dzięki niej zobaczyłam trochę Gdańska. Ciekawe czy jak ona mi tak dokucza ( w nocy jest głośna) i ja jej niecierpię to czy moje maluszki też będą jej nielubić

reklama
Jeśli nasze dzieci na to pozwolą to chciałabym jeszcze w to lato zabrać je nad morze. Kocham wodę, kocham żeglować i chciałabym tę miłość zaszczepić dzieciom. Z mężem już mi się to udało.

Wieść z ostatniej chwili - mój mąż właśnie wraca z pracy. Taką miałam minę jak zadzwonił, że na II śniadanie jedzie do domu :szok::szok::szok::szok: Cieszę się jak głupia :-D

Gotadora ty już niedługo się szykujesz na wizytkę? Chyba masz najwcześniej z nas. Trzymam kciuki!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry