• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ilionka - super, że wszytko ok!
Milagros - mnie brzuch pobolewa, jak za długo siedzę lub chodzę.
Marcysiowa - na pewno wszystko ok, ale dobrze chyba odpocząć.
Ja po krzywej cukrowej. Prawie zwróciłam ten płyn, ale Pani mnie na kanapę posadziła, włączyła telewizor i wystraszyła, że jak się nie uda, to będę musiała drugi raz to pić. Więc jakoś wytrzymałam.
Sznurki - polecam robienie krzywej w Videncie, bo te dwie godziny czeka się w bardzo komortowych warunkach.
Pozdrawiam Was serdecznie

reklama
A ile tego jest do wypicia i kiedy powinno sie zrobic ta krzywa cukrowa? Jest zalecony trymestr czy tydzien ciazy? We wtorek robilam morfologie i mocz, dalej nie mam wynikow:( w tej norwegii na wszystko strasznie dlugo sie czeka..

ja z kolei byłam pozytywnie nastawiona bo zawsze wszystko mocno dosładzałam ale to nie było przyjemne... ale chyba najgorsze było czekanie i wtedy to mi się już wszystko do gardła podchodziło... po wszystkim pędziłam do najbliższego sklepu żeby ten wstrętny smak i zgagę która się pojawiła czymś zagryźć brrrrr:szok:

reklama
Gotadora ty robisz na razie poziom glukozy na czczo. To jeszcze nie obciążenie. Jak będziesz miała robić obciążenie to Ci dokładnie napisze co i jak. Co wizytę będziesz robić glukozę na czczo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry