madzialenak
mama na pełen etat
Miliaa ja estrofem odstawiałam 5 dni, z 2x1 tabletka na 1x1 tabletka przez 5 dni i koniec. Co lekarz to inne podejście :-) trochę mnie to denerwuje, ile lakarzy tyle teorii.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale nie mozemy sie nim poddawac! przeciez musi byc wszystko ok i jest!! ja caly czas mowie do brzuszka i prosze, zeby maluszek dobrze i zdrowo sie rozwijal...taka mantra mi pomaga...
Madzialenak masz clexane na znizke??
Madzielanek dziękuje za link :-) Mi właśnie ostatnio sąsiadka która też jest w ciązy 2 dalej niż ja polecała Kliniczną..ale ja znam niestety przykre historie z tamtąd i mój mąż pewnie nie zgodzi się na ten szpital. Ja myśle o wojewódzkim bo tam się urodziłam, tylko że tam podobno kiepsko ze znieczuleniem.. Jeszcze mam czas, ale myśle żeby mieć cesarskie cięcie, tylko nie wiem czy można tak je sobie poprostu zażyczyć...?