• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Madzielanek, właśnie zaczełam czytać na internecie o tym estrofenie i się przeraziłam :-( Jeny dlaczego mój lekarz karze mi go nadal brać :-( Sama przecież nie odstawie, a bede u niego dopiero za 6 dni.. Chyba by się nie pomylił???

Aduś mi estrofem już na poprzedniej wizycie dr kazała brać po pół tabletki, a od ostatniej wizyty w ogóle, zostały mi dwie całe paczki tego. Ale cieszę się,że nie muszę tego brać, szczególnie jak musiałam dzielić tę tabletkę na pół, a na środowej wizycie dr jak tylko o leki spytał to powiedział coś w stylu: estrofemu już pani nie bierze? Z jakiegoś powodu musisz to brać, a dr na pewno nie narażałby dzidziulka

Misia to dobra wiadomość,że możesz zajadać się słodyczami :-) ja to się trochę boje, bo ostatnio, tzn to było w okolicach świąt jak robiłam cukier i wyszło mi 101, ale obie doktorki ) moja i anastazjolog) powiedziały,że pewnie się słodyczy najadłam z okazji świąt, faktycznie dużo wtedy jadłam słodkiego... moja babcia miała cukrzycę :-(

Mi lekarz kazal odstawic estrofen pod koniec dziewiatego tyg, luteine tez mi kazal odstawic ale w 12stym i zmniejszyc ilisc duphastonu do jednej tabletki dziennie. Madzialenak a jakie jeszcze leki bierzesz?Adus genetyczne mialam we wroclawiu, tutaj usg robia w 18 stym tyg dopiero. Moze skontaktuj sie w sprawie estrofenu z lekarzem, ile tabletek bierzesz?

Madzielanek to imię już wybrane :tak: fajne!!! A w któym tc ty odstawilas estrofem? ja bede u mojego lekarza na genetycznym w 12,5 tc to wtedy go napewno wypytam i moze odstawie ten estrofem chociaz jak sie zgodzi ... chyba nie bedzie to późno? sama nie odstawie.. Znów nie wiem co robić :-( Jak nie urok to....:baffled:
Aisha z Twoją córeczką napewno wszystko ok.. to był pewnie falszywy alarm.. Trzymam kciuki za Twoją wizyte!

Madzielanek to imię już wybrane :tak: fajne!!! A w któym tc ty odstawilas estrofem? ja bede u mojego lekarza na genetycznym w 12,5 tc to wtedy go napewno wypytam i moze odstawie ten estrofem chociaz jak sie zgodzi ... chyba nie bedzie to późno? sama nie odstawie.. Znów nie wiem co robić :-( Jak nie urok to....:baffled:
Aisha z Twoją córeczką napewno wszystko ok.. to był pewnie falszywy alarm.. Trzymam kciuki za Twoją wizyte!

Mąż wybrał imię :-), Aduś estrofem i encorton odstawiłam w 11t 1d

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry