madzialenak
mama na pełen etat
Mój brzuszek już dość mocno widać, na szczęście na wadze ani grama więcej, ważę tyle samo ile przed transferem. Ciekawe jak tam mój Sebastianek się ma?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
fajne!!! A w któym tc ty odstawilas estrofem? ja bede u mojego lekarza na genetycznym w 12,5 tc to wtedy go napewno wypytam i moze odstawie ten estrofem chociaz jak sie zgodzi ... chyba nie bedzie to późno? sama nie odstawie.. Znów nie wiem co robić :-( Jak nie urok to....
Madzielanek to imię już wybranefajne!!! A w któym tc ty odstawilas estrofem? ja bede u mojego lekarza na genetycznym w 12,5 tc to wtedy go napewno wypytam i moze odstawie ten estrofem chociaz jak sie zgodzi ... chyba nie bedzie to późno? sama nie odstawie.. Znów nie wiem co robić :-( Jak nie urok to....
Aisha z Twoją córeczką napewno wszystko ok.. to był pewnie falszywy alarm.. Trzymam kciuki za Twoją wizyte!