Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja nie dostałam skierowania do okulistyDziewczyny a miałyście z maluchami konsultację okulistyczną? Bo czytałam że to badanie strasznie wyglądajakieś klamry na gałki zakładają??
kasia_basia ja też mam neurologa z racji wcześniactwa umówionego + konsultację z rehabilitantką
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
On jest zimowy? Pochwal sięByłam w lidlu I kupiłam ten spiworek do fotelika![]()
Ja nie mam wrażenia że jest mniej ale ważne jest żeby przystawić dziecko do obu piersi żeby zjadło wszystko i dopiero podać butelkę a nie zastąpić butelką jakieś karmienie bo wtedy napewno pokarmu będzie mniejA jak karmicie piersią i potem dajecie mm jeszcze to nie macie mniej pokarmu swojego? Bo ja się boję, że przez to moje dokarmianie stracę te ilości które mama muszę dokarmiać bo maluchy nie przybierają na wadze..
Moj w dzien spi caly czas. Wstaje tylko na mleczko co 3 godziny i dalej idzie spac. W nocy wstaje co 4-5 godzin. Spioch z niego. Nawet nie mam go kiedy na brzuszku polozyc, bo albo spi, albo jest wsciekly jak sie obudzi i czeka tylko na butle, albo jest nakarmiony i na brzuchu wtedy nie poloze bo mi zwymiotuje.Moja w dzien zawsze godzinka spania w wózku na spacerze i kilka drzemek po pol godziny a czasem przysnie na dwie trzy godzibki
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak cwiczycie?Neurolog stwierdzil asymetrie i faktycznie mala lubi leżeć na prawym boku. I na ten bok tez sama umie z lewej strony przekrecic glowe. Dodatkowo chcielismy zeby zobaczyl stopki ktore nadal trochę sa do środka. A poki co nam sie udalo ze zostalismy zapisani fo programu wspomagania wczesnego rozwoju i mielismy wizyte z psychoterapeuta, zajecia z fizjo i wizyta u logopedy za darmo [emoji4] wiem tez jak cwiczyc z mała
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tezByłam w lidlu I kupiłam ten spiworek do fotelika![]()
Peugotka, jeszcze zatesknisz za brzuszkiem. A dzieciaczka i Ty sie doczekasz, szybko zleci[emoji6]
Dzieki...
Karm piersia i sciagaj laktatorem to rozkrecisz laktacje i nie bedziesz musiala dokarmiac. Zreszta po rady to do Toli, ona jest najlepsza w tym[emoji6]A jak karmicie piersią i potem dajecie mm jeszcze to nie macie mniej pokarmu swojego? Bo ja się boję, że przez to moje dokarmianie stracę te ilości które mama muszę dokarmiać bo maluchy nie przybierają na wadze..