• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Praca nie jest najwazniejsza...oszczedzaj sie i dbaj o siebie i o dzidziusia...

Nigdy nie myslalam o pracy w trakcie ciazy o korzysci zaribkowej Ale ze wzgledu ze mi sie podoba I nie chcialam szybko zistawiac kolezanek ,nie man ciezkiej pracy ze padalam Ale zle zrobilam poprostu robiac wszustko i malo lezec ...no Ale waZne ze JuZ domek

Straw domyslam Sue ze bedzue mi brakowac brzuszka Ale JuZ corunia tez JuZ bym chciala Ja miec i tulic tym bardziej Po wcZorajszym....ale Kurde silna jest co nic jej nie jest tetno ok ja dzis 127/97, ona 139

Zapomne JuZ o tym lepiej

A wy JuZ byscie chcialy nastepna ciaze?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hahhahhahh dwa wpisy mi się polaczyly;) ;) ;) wczoraj dodawaliście zdjęcia brzuszkow, mój wygląda tak.. a cycki dalej większe od brzuszka hahhah maskara

Załączniki

• 20170202_125636.jpg
    20170202_125636.jpg
    103,3 KB · Wyświetleń: 107
Nigdy nie myslalam o pracy w trakcie ciazy o korzysci zaribkowej Ale ze wzgledu ze mi sie podoba I nie chcialam szybko zistawiac kolezanek ,nie man ciezkiej pracy ze padalam Ale zle zrobilam poprostu robiac wszustko i malo lezec ...no Ale waZne ze JuZ domek

Straw domyslam Sue ze bedzue mi brakowac brzuszka Ale JuZ corunia tez JuZ bym chciala Ja miec i tulic tym bardziej Po wcZorajszym....ale Kurde silna jest co nic jej nie jest tetno ok ja dzis 127/97, ona 139

Zapomne JuZ o tym lepiej

Ja tydzien po cc juz chcialam byc w nastepnej ciazy, tak mi brzuszka brakowalo i brakuje.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Zapomne JuZ o tym lepiej

To dolne cisnienie masz wysokie, nic lekarze nie mowili? Bo moja twierdzi, ze wszytsko powyzej 90 jest za wysokie i jak dwa pomiary z rzedu wychodza ponad 90 to bez zastnowienia szpital...

Bo w prpco ciuszki wypadaja o rozmiar mniejsze niz posza. Ja bodziaki kupilam na 76/80 bo mniejszych to mam pelno...
A ja większych dostałam sporo i jak zaczęłam praczytać to się zorientowalam ze na początek za dużo nie mam.Któraś z was pisała ze trzeba mieć po 3 rzeczy z danego rozmiaru, np:znaczy 3 bodziaki dla.rękaw., 3 bodziaki krót. rękaw, 3 pajacyki itd??dobrze pamiętam czy mi się śniło :);):);)

To dolne cisnienie masz wysokie, nic lekarze nie mowili? Bo moja twierdzi, ze wszytsko powyzej 90 jest za wysokie i jak dwa pomiary z rzedu wychodza ponad 90 to bez zastnowienia szpital...

Hiszpanie anglikom nie rowni [emoji33][emoji33][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]nie znam sie,wypisali i jestesmy w domu ,poczytam Zaraz

A ty Atena jakie masz cisnienie???

Mam 127/97 dzus ,wczoraj rano124/73, popoludniu nie pamietam a wczoraj nocy 134/94

Prawda pisze ze ponizej 90 i ponizej 140 Ale co zrobic Zaraz sprawdze jakie zawsze mialam u poloznej bo Ja sie stresowalam bardzo w szpitalu tez wczoraj,spalam tez malo tylko 3 h w nocy moze dlatego te 90 bylo wyzsze ,no rano wczoraj bylo ok ...

reklama
Karm piersia i sciagaj laktatorem to rozkrecisz laktacje i nie bedziesz musiala dokarmiac. Zreszta po rady to do Toli, ona jest najlepsza w tym[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak staram się robić, ale raz że laktatorem niewiele ściągam, a dwa to Lenka mi kurde zasypia po paru pociągnięciach, odruch ma dobry, tylko leniwa taka.
Muszę napisać do Toli faktycznie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry