• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja nie mam wrażenia że jest mniej ale ważne jest żeby przystawić dziecko do obu piersi żeby zjadło wszystko i dopiero podać butelkę a nie zastąpić butelką jakieś karmienie bo wtedy napewno pokarmu będzie mniej

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie no butelka dopiero po kp, ale i tak wydaje mi się że nie opróżniają mi całej piersi.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja większych dostałam sporo i jak zaczęłam praczytać to się zorientowalam ze na początek za dużo nie mam.Któraś z was pisała ze trzeba mieć po 3 rzeczy z danego rozmiaru, np:znaczy 3 bodziaki dla.rękaw., 3 bodziaki krót. rękaw, 3 pajacyki itd??dobrze pamiętam czy mi się śniło :);):);)
Ja tak pisałam, ale to dotyczyło mojego szpitala. Chcę rodzić w prywatnej klinice, a oni wymagają własnych ubranek i mam mieć wszystkiego po 3 szt.

reklama
A kropelki na kolke to podajecie przy kazdym karmieniu? Mam ten Delicol(Straw polecala jak dobrze pamietam). Pisza ile kropli ale nie jest napisane czy przy kazdym karmieniu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry