Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Rybko, a nie masz info na stronie szpitala? Gdzie będziesz rodzić?Dziewczyny ile i jakie ciuszki brałyście do szpitala bo juz zglupialam i sama nie wiem ile czego wziąśćpomocy
![]()
Ja np nie biore ciuszkow...bede miala ze szpitala bo nie chce razem z moimi brudnymi ,,czegos" ewentualnie do domu przyniesc. Ogladalam i dotykalam je i nie sa zle. Maz na wyjscie przyniesie tylko wlasne...Dziewczyny ile i jakie ciuszki brałyście do szpitala bo juz zglupialam i sama nie wiem ile czego wziąśćpomocy
![]()
Dziewczyny ile i jakie ciuszki brałyście do szpitala bo juz zglupialam i sama nie wiem ile czego wziąśćpomocy
![]()
Dziękuję właśnie ja szykowałam właśnie takie zestawy ale wydawało mi się ze jakoś dużo tego lepiej wezmę więcej bo obawiam się ze mój M to tak będzie panikowal ze zapomni jak sam się nazywa bo juz zaczynaRybka ja miałam na zaraz po cc po jednym zestawie (body+pajac) dla każdego + po 3 zestawy na kolejne dni (nie zmienialiśmy całości codziennie jak nie były brudne). Do tego czapeczki. Dużo pieluch, otulacze, 2 kocyki i 2 rożki.
Ponieważ zostaliśmy dłużej w szpitalu, mąż potem donosił jeszcze bodziaki. Plus osobno w domu czekał zestaw na wyjście
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom