Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękuję właśnie ja szykowałam właśnie takie zestawy ale wydawało mi się ze jakoś dużo tego lepiej wezmę więcej bo obawiam się ze mój M to tak będzie panikowal ze zapomni jak sam się nazywa bo juz zaczyna![]()
Moja koleżanka też tam rodziła bliźniakiBędę rodzic w Rudzie Sl tam mój doktorek jest ordynatoremjuz jestem zapisana wczoraj dzwonilam
także już bardzo blisko
Właśnie o tym myślałam że wogule to spakuje i po podpisuje dużymi literami łącznie z rzeczami dla mnieMoja koleżanka też tam rodziła bliźniakiZadzwoń może i dopytaj, co powinnaś zabrać. Faktycznie w szpitalu jest mnóstwo bakterii, dlatego wszystko trzeba od razu wyprać po powrocie do domu, łącznie z rożkiem. Ja mam mieć mniej więcej ten sam zestaw, co Flandi. Rzeczy na wyjście pewnie przywiezie mój mąż.
Koleżanka swojemu wszystko zapakowała do takich woreczków, jak do samolotu i opisała: "body", "pajac", etc. Dzięki temu on później wiedział, co przywieźć. Też tak zamierzam zrobić. Może też spróbuj tej metody, wtedy na pewno się nie pomyli?![]()
Fajnie, że zdecydowałaś się dołączyćHej dziewczyny
Postanowiłam i ja do Was dołączyć,choć udało mi się kilka stron wstecz tylko przeczytać póki co
Dużo Was kojarzę z wątku Kto po ivfSerce się raduje,że Wam się udało i ostatnio też u naszych straczkow coraz więcej sukcesów
U mnie 18t3d ciąży,więc prawie połowajuż nie mogę się doczekać kiedy poczuje pierwsze ruchy,bo nadal jest mi ciężko uwierzyć,zew się udało
W brzuszku córcia nasza najukochansza [emoji7][emoji7][emoji7]
Termin porodu na szczęśliwe 7.07.2017
Co do imienia, trwają ostre negocjacje z mężemwczoraj mały sukces, wstępnie zgodził się na Kaja
Teraz muszę taki stan rzeczy utrzymać do końca,choć wiele się może zmienić
Trzymam kciuki za wszystkie obecne i przyszłe mamy, skarbnice wiedzy
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny![]()
Postanowiłam i ja do Was dołączyć,choć udało mi się kilka stron wstecz tylko przeczytać póki co
Dużo Was kojarzę z wątku Kto po ivfSerce się raduje,że Wam się udało i ostatnio też u naszych straczkow coraz więcej sukcesów
U mnie 18t3d ciąży,więc prawie połowajuż nie mogę się doczekać kiedy poczuje pierwsze ruchy,bo nadal jest mi ciężko uwierzyć,zew się udało
W brzuszku córcia nasza najukochansza [emoji7][emoji7][emoji7]
Termin porodu na szczęśliwe 7.07.2017![]()
Co do imienia, trwają ostre negocjacje z mężemwczoraj mały sukces, wstępnie zgodził się na Kaja
Teraz muszę taki stan rzeczy utrzymać do końca,choć wiele się może zmienić
Trzymam kciuki za wszystkie obecne i przyszłe mamy, skarbnice wiedzy
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój mąż to prawie codziennie mi gada do brzucha i puka, jakby się Mała miała odezwaćFajnie, że zdecydowałaś się dołączyć![]()
Gratuluję córeczki! Ja pierwsze ruchy poczułam w 18tc- to było coś w rodzaju pływania rybki. Tydzień później mój syn zacząć uderzać rączkami i to jest najfajniesze uczucie, jakie możesz sobie wyobrazić, zawsze wywołuje mój uśmiechMój mąż też to uwielbia. U Ciebie też już jest coraz bliżej, zobaczysz sama
![]()