BeataWarszawa
Fanka BB :)
Jeszcze nie,choć mam już wybrane mebelki, oglądam ciuszki i aż ćwiczę silna wolę żeby nic nie kupić
Boję się czy to nie za wcześnie
Kiedy zaczelyscie kompletowac wyprawke ??
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jeszcze nie,choć mam już wybrane mebelki, oglądam ciuszki i aż ćwiczę silna wolę żeby nic nie kupić
Hehe to pozniej bedziesz miala tak ze jak wstaniecie po nocy to bedzie ci sie pytal...czy malutka kopala cie w nocy...moj chyba mysli ze ja caly czas czuwam w nocy i nie spieMój mąż to prawie codziennie mi gada do brzucha i puka, jakby się Mała miała odezwać
Nie ma dnia bez pytania czy już coś czujęjuż widzę,że jest córeczka tatusia i zwróciła mu w głowie kompletnie
Ja mam termin na maja i zaczelam kupowac w polowie stycznia...ogolnie mialam kupowac powołi i systematycznie...i nie wytrzymalam...tak sie zlozylam ze 13tki w pracy i z wyprawki mam juz prawie wszystko...pozostaje malowanie pokoika i kupno mebelek...Jeszcze nie,choć mam już wybrane mebelki, oglądam ciuszki i aż ćwiczę silna wolę żeby nic nie kupićże o buteleczkach itp nie wspomnę.
Haha u Was też pierwsze dziecko? Ja czasami to patrzę na mojego męża i mam oczy jak pięć złotychHehe to pozniej bedziesz miala tak ze jak wstaniecie po nocy to bedzie ci sie pytal...czy malutka kopala cie w nocy...moj chyba mysli ze ja caly czas czuwam w nocy i nie spie![]()
Jeszcze nie,choć mam już wybrane mebelki, oglądam ciuszki i aż ćwiczę silna wolę żeby nic nie kupićże o buteleczkach itp nie wspomnę.
Jeszcze nie,choć mam już wybrane mebelki, oglądam ciuszki i aż ćwiczę silna wolę żeby nic nie kupićże o buteleczkach itp nie wspomnę.
Tak pierwsze nasze dziecko...jestem w 27tc i nie jestem ulomna a moj maz juz mnie goli...myje...wyciaga z wanny...masakraHaha u Was też pierwsze dziecko? Ja czasami to patrzę na mojego męża i mam oczy jak pięć złotychczasami potrafi za mną pod prysznic pójść i tylko mówi żeby pokazać mu brzuszek
U mnie dopiero się zrobił mały brzuszek,to może faceci tak mają,że jak nie zobaczą to nie uwierzą
Słyszałam o tym,że tatusiowie przyszli wariuja na punkcie dzieci,ale obserwować to na własne oczy super doświadczenie