BeataWarszawa
Fanka BB :)
Jeszcze raz gratulacje !!![emoji480][emoji480][emoji480][emoji173][emoji173]Urodziłam przez cc o 3 w nocy chłopaki ok ja też jak będę już bardziej kumata to napisze więcej![]()
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jeszcze raz gratulacje !!![emoji480][emoji480][emoji480][emoji173][emoji173]Urodziłam przez cc o 3 w nocy chłopaki ok ja też jak będę już bardziej kumata to napisze więcej![]()
Dzis bylam wybierac materac do lozeczka...az na mojej wsci co zwie sie miastem sa dwa sklepy. Jak juz wybralam latex-pianka-kokos to pani mi powiedziala ze przez latex nie zadziala babysense 5...a w drugim uslyszalam ze babysense5 nie zadziala bo ma 12cm i jest za gruby...i nie wiem juz nic...zglupialam...ratujcie...
Babysense nie zadziała tylko z materacem z pianki memory cała reszta jest okDzis bylam wybierac materac do lozeczka...az na mojej wsci co zwie sie miastem sa dwa sklepy. Jak juz wybralam latex-pianka-kokos to pani mi powiedziala ze przez latex nie zadziala babysense 5...a w drugim uslyszalam ze babysense5 nie zadziala bo ma 12cm i jest za gruby...i nie wiem juz nic...zglupialam...ratujcie...
Moj monitor dziala nawet jak mam Tymka na przewijaku na lozeczku[emoji6] tzn wyczuwa jego ruch i nie alarmuje[emoji6]Babysense nie zadziała tylko z materacem z pianki memory cała reszta jest ok
Nie ma znaczenia też grubość materaca bo monitor jest niezwykle czuły działa nawet z dużej odległości np jak nachylisz się nad łóżeczkiem to odczyta twój oddech
Ja polecam materace lateksowe są zalecane dla maluszków
Rybko gratulacje[emoji253][emoji253][emoji253]Urodziłam przez cc o 3 w nocy chłopaki ok ja też jak będę już bardziej kumata to napisze więcej![]()