Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Hej Dziewczyny,
Madzialenak i Kate, ciesze sie bardzo ,ze u Waszych maluszkow wszystko ok.
Lilonka, co tam u Was???
Adus,Pingwinek ciesze sie bardzo ,ze maluszki maja sie dobrze i wszsytkie parametry wyszly w normie. GRATULUJE!
Ja od siebie nie mam za duzo do pisania. Czekam na kwiecien i wizyty u lekarza.Mam wrazenie,ze Wy ciagle macie wizyty usg a mnie karza tyle jeszcze czekac. No trudno,czekam cierpliwie:-) Wczoraj dostalam z ubezpieczalni ksiazeczke informacyjna i w niej jest taka mala sciaga odnoscnie wyprawki. Podzeile sie z Wami informacja i moze napiszcie co o tym sadzicie.
6 pidzam
8 body
3 sweterki
3 pary bamboszkow
1 welniana lub bawniana czapeczka
6 butelek
6 sliniakow
6 smoczkow
Wanienka, 2 reczniki, produkty do kapieli, pieluszki
MILEGO DNIA!!!
Hej Dziewczyny,
Madzialenak i Kate, ciesze sie bardzo ,ze u Waszych maluszkow wszystko ok.
Lilonka, co tam u Was???
Adus,Pingwinek ciesze sie bardzo ,ze maluszki maja sie dobrze i wszsytkie parametry wyszly w normie. GRATULUJE!
Ja od siebie nie mam za duzo do pisania. Czekam na kwiecien i wizyty u lekarza.Mam wrazenie,ze Wy ciagle macie wizyty usg a mnie karza tyle jeszcze czekac. No trudno,czekam cierpliwie:-) Wczoraj dostalam z ubezpieczalni ksiazeczke informacyjna i w niej jest taka mala sciaga odnoscnie wyprawki. Podzeile sie z Wami informacja i moze napiszcie co o tym sadzicie.
6 pidzam
8 body
3 sweterki
3 pary bamboszkow
1 welniana lub bawniana czapeczka
6 butelek
6 sliniakow
6 smoczkow
Wanienka, 2 reczniki, produkty do kapieli, pieluszki
MILEGO DNIA!!!