• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Aduś i Pingwinek - super wieści :) Gratuluję :-)

Do mnie wczoraj pościel dla Maluszków przyszła - coraz więcej tego wszystkiego mamy... A dzisiaj mi się śniły nasze Bliźniaki :) Doczekać się nie mogę - choć z drugiej strony są obawy czy sobie poradzimy... Na pewno poradzimy bo nie ma wyjścia - ale obawy są :baffled:

Miłego dnia wszystkim życzę :-)

Hej Dziewczyny,

Madzialenak i Kate, ciesze sie bardzo ,ze u Waszych maluszkow wszystko ok.

Lilonka, co tam u Was???

Adus,Pingwinek ciesze sie bardzo ,ze maluszki maja sie dobrze i wszsytkie parametry wyszly w normie. GRATULUJE!

Ja od siebie nie mam za duzo do pisania. Czekam na kwiecien i wizyty u lekarza.Mam wrazenie,ze Wy ciagle macie wizyty usg a mnie karza tyle jeszcze czekac. No trudno,czekam cierpliwie:-) Wczoraj dostalam z ubezpieczalni ksiazeczke informacyjna i w niej jest taka mala sciaga odnoscnie wyprawki. Podzeile sie z Wami informacja i moze napiszcie co o tym sadzicie.
6 pidzam
8 body
3 sweterki
3 pary bamboszkow
1 welniana lub bawniana czapeczka
6 butelek
6 sliniakow
6 smoczkow
Wanienka, 2 reczniki, produkty do kapieli, pieluszki

MILEGO DNIA!!!

hmm ja to nie mam doświadczenia ale wydaje mi się że 6 butelek na początek to dużo za dużo...to samo smoczki.. śliniaczki też u takiego niemowlaka raczej się nie sprawdzą myślę że pielucha tetrowa tu bardziej zadziała....
1 czapeczka to chyba mało... bamboszki to to samo co skarpetki??? bo jak nie to nie wiem po co to....
ja bym tu jeszcze dorzuciła pieluchy tetrowe i flanelki no i ze 2 kocyki...
no i może jakieś śpiochy czy pajacyki bo pidzama dla niemowlaka to nie wiem jak wygląda;-)

Hej Dziewczyny,

Lilonka, co tam u Was???

Adus,Pingwinek ciesze sie bardzo ,ze maluszki maja sie dobrze i wszsytkie parametry wyszly w normie. GRATULUJE!

Ja od siebie nie mam za duzo do pisania. Czekam na kwiecien i wizyty u lekarza.Mam wrazenie,ze Wy ciagle macie wizyty usg a mnie karza tyle jeszcze czekac. No trudno,czekam cierpliwie:-) Wczoraj dostalam z ubezpieczalni ksiazeczke informacyjna i w niej jest taka mala sciaga odnoscnie wyprawki. Podzeile sie z Wami informacja i moze napiszcie co o tym sadzicie.
6 pidzam
8 body
3 sweterki
3 pary bamboszkow
6 butelek
6 sliniakow
6 smoczkow

MILEGO DNIA!!!

a ja mam plan smoczkow nie kupowac. potem tylko problemy z ze zgryzem, odstawieniem tego smoczka itd. mam nadzieje ze wytrwam :)

Hej Dziewczyny,

Lilonka, co tam u Was???

6 pidzam
8 body
3 sweterki
3 pary bamboszkow
6 butelek
6 sliniakow
6 smoczkow

MILEGO DNIA!!!

Co masz na myśli mówiąc pidzam? Chyba lepiej bodziaki, śpiochy i pajace. Na początku dzień czy noc to to samo... 1 czapeczka to wg mnie mało. Warto mieć zmianę czyli min. 2szt. Co do butelek śliniaków i smoków to nie wiem skąd te ilości. Ja smoki mam 2szt dla każdej w tym jeden świecący w nocy, butelki mam 2szt od laktatora na razie te najmniejsze a śliniaki u noworodków to nie wiem do czego. Najlepsza na początku pielucha tetrowa.

Dziewczyny apeluję do was - nie lekceważcie żadnych objawów. Ja mam dyskomfort okolic intymnych ponieważ biorę luteinę i już się do tego przyzwyczaiłam. Na szczęście robię badania moczu i się okazuje, że to być może nie od luteiny mam te "przyjemności". Posiew moczu wykazał bakterie. Po 13tej idę do lekarza po receptę. Boziu jak to trzeba uważać. Niby dbam o siebie, biorę tabletki żurawinowe profilaktycznie a i tak mi się przyplątało jakieś paskudztwo. Róbcie badania moczu i pilnujcie poziomu leukocytów w moczu. Jak tylko zacznie wzrastać to od razu walić do lekarza!!

reklama
nie wiem... wynioslam z domu ze smoczkom mowimy nie ;)

musze powiedziec ze wczoraj kupilam sobie po wyjsciu od lekarza pierwszy produkt ciazowy. bardzo polecam. w sumie to juz na wiekszy brzuch ale ja przy hiperce jestem juz w 5 miesiacu i bardzo mnie wszystko boli jak spie. produkt sie sprawdzil :)
Kojec Motherhood - poduszka dla kobiet w ciąży | Motherhood.pl

moje dziecko ma prawie 2cm i wyglada jak myszka ;) jestem jeden dzien do tylu co do suwaka... mam krwiaki, jajniki wieksze od macicy i mam lezec kolejny miesiac...ale najwazniejsze ze z dzieckiem dobrze, ja jakos w tej bezczynnosci wytrzymam... jak ja nienawidze L4!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry