• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny jak tak czytam to chyba jedynie ja urodziłam w dniu który miałam wyznaczony
Ja również pierwsze dziecko urodziłam w wyznaczonym dniu , ciekawe jak teraz będzie ?
Lile gratulacje !!!! Niech dzieciaczki szybko ci rosną żebyś mogła zabrać je do domu .
Ewcia mam nadzieje ze zrobia ci jutro transfer ? Chodzi mi o to żeby jak najwiecej tych zarodków było a wiadomo ze do blastki nie zawsze dożywają co wcale nie oznacza ze w brzuszku tez by nie dały rady . Twoja decyzja ale ja bym nie ryzykowała . Wiele przeszłaś i życzę ci tej usranej grubej różowej pupy ! Kciuki zaciśnięte .
A ja w sobote zaliczyłam koncert cleo Kasi Kowalskiej i iry . Troszkę sie wyluzowałam :)

reklama
Propo bazy szczerze polecam . Używamy od początku i muszę wam powiedzieć ze to fantastyczna sprawa . Jest to nie powiem wydatek ale płaci sie za bezpieczeństwo .

Lile gratulacje!! 35 to i tak bardzo ładnie jak na ciaze blizniacza :)

Husann ja tez mialam wysokie cisnienie w 1szej ciazy, u mnie przez to musieli rozwiazac wczesniej.

Martka83 takie chyba sa "uroki" ciazy po ivf, ja tez sie szykuje na wczesniejszy porod, nawet poodkładałam juz po synku ciuszki na rozmiar 50.

reklama
Lile gratulacje!! 35 to i tak bardzo ładnie jak na ciaze blizniacza :)

Husann ja tez mialam wysokie cisnienie w 1szej ciazy, u mnie przez to musieli rozwiazac wczesniej.

Martka83 takie chyba sa "uroki" ciazy po ivf, ja tez sie szykuje na wczesniejszy porod, nawet poodkładałam juz po synku ciuszki na rozmiar 50.
Ja tez tak czuje ze bedzie szybciej. Chociaz juz tak bardzo sie nie martwie bo juz jest 37+2 tydz i to jest juz ciaza donoszona teraz najwazniejszy jest maly.
A ty w ktorym tyg mialas cc i jakie ciesnienie mialas ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry