Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ojojoj... Grunt, że to kontrolują. Ustalili termin cc?Ja jestem jeszcze w dwupakau. Cisnienie sie unormowalo juz sie cieszylam a dzis znowu skok do gory. Przyjmuje dzienie po 8 tabletek i dzis jeszcze mi dolozyli.
Jezeli do poniedzialku nic nowego nie wyskoczy to w poniedzialek bedziemy zaczynac rodzic sn z cewnikiem foleya. Troche mam stracha. Czy boli ten balonik
Nie mam pojęcia, co o to jest i nie znam nikogo, kto tak rodził, więc nie pomogę. Ale nastaw się na spotkanie z Kubą, na tym się koncentruj, będzie dobrzeJezeli do poniedzialku nic nowego nie wyskoczy to w poniedzialek bedziemy zaczynac rodzic sn z cewnikiem foleya. Troche mam stracha. Czy boli ten balonik
Bardzo chetnie
Juz nie moge sie doczekac. Czekam na ten dzien jak na jakies zbawienie. A moze bedzie i szybciej bo mam juz coraz wiecej skurczyNie mam pojęcia, kto to jest i nie znam nikogo, kto tak rodził, więc nie pomogę. Ale nastaw się na spotkanie z Kubą, na tym się koncentruj, będzie dobrze![]()