• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Sony...jak się cudownie czyta twoje posty ostatnio, sa takie optymistyczne i sloneczkowe! dzięki tobie az mnie się mordka smieje:-D ja dziś ide do kosmetyczki na woskowanie, uda mi zarosły, mój M. się smieje, ze nawet male wloski na du.pie u mnie zauwazyl :zawstydzona/y:, wiec dziś wszystkiego się pozbędziemy. :tak:;-)

Dorex no nie wiem czy nie w tym samym mieście;-)
Miliaa cieszę się, że tak cię moje posty rozweselają :)
Na 12 jadę do lekarza sprawdzić wyniki czy mój wirusek się przez ciążę nie aktywował, oby nie. Bo to paskudny wirus.

Różyczko, piękna długaśna szyjka. Gratuluję rosnących maluszków i trzymam kciuki za stópki. Dobrze, że już zdiagnozowane i plan ustalony.

Zaliczyłam dziś glukozę i naprawdę nie było tak źle - tyle się naczytałam, że takie sensacje się dzieją, że nie dobre - miodzio to nie jest, wypiłam na 2 razy i tyle. Najgorsze to czekanie. Jutro będę miała wyniki - mam nadzieję, że będzie OK.

Różyczko - jakie wielkie juz Twoje Maluchy!!!
Coleta - ja też jakoś to wypiłam raz dwa - ale potem mnie mdliło 1,5 h.
A ja teraz dieta i usg woreczka - niestety z tym trzeba się męczyć do końca.

Dziewczyny odebrałam wynik moczu, nie ma już drożdży, za to są nieliczne bakterie, leukocyty 5-10 i dość liczne pasma śluzu. Powiedzcie czy miałyście coś podobnego? Najbardziej martwią mnie pasma śluzu. Co brałyście na poprawę wyników?

madzialenak śluz w moczu u kobiet to norma a nie patologia więc bez obaw a przy tylu leukocytach jak u ciebie mi lekarz kazał brać żurawit i dużo pić bo w ciąży to jest jeszcze ok wynik i może próbkę przy pobieraniu zanieczyściłaś, za 2 tyg miałam powtórzyć i już było wszystko dobrze.

reklama
czesc dziewczyny wracam po dłuższej nieobecnosci bo przeprowadzamy sie a to wymaga meeeega energii u mnie jako tako czuje od ponad tyg ruchy i to jest naprawde wspaniałe uczucie a mój synus ujawnil swoje zadowolenie lub niezadowolenie w trakcie ogladania filmu (horroru dodam!!!) niestety lekarz zauwazyl na serduszku w lewej komorze jaies zwapnienie i niestey sie nieco powiekszylo od ostatniego razu i mega sie martwie.......... czekam na echo i 2 prenatalne :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry