• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Oj Różyczko poruszyłaś trudny temat. Co do wagi to nie umiem powiedzieć ile ale +10kg już mam. W pasie mam 110cm.

Sony śliczny brzuszek.

Gotadora trzymam kciuki, żeby mąż spokojnie dojechał.

Ja już nie latam ale to chyba bardziej kwestia psychiki i bólu pleców. Boli tak, jakby mi się korzonki odezwały. Nie mam siły wstać. Nie mam siły siedzieć, leżeć czy chodzić. Po prostu ból. Za to dziewczyny szaleją co mnie relaksuje.

Misiu bebecar to było moje marzenie. Niestety w wersji bliźniaczej nie jest już taki fajny.

reklama
ja bulgotki czułam już od okolo 14 tyg, dlatego moim zdaniem madzialenak to na pewno dzidzia. ja wiem kiedy bulgocze mi w jelitach a kiedy jest to cos zupełnie innego...a dziś poczułam pierwszego kopa!:szok: siedziałam w samochodzie i nagle lup...taki dosyć mocny koksaniec...ale maluch ma pewnie jeszcze krótkie nozki, wiec podejrzewam, ze później będzie jeszcze gorzej:tak:

Hej,
Korzytam, że net mi działa i moge pisac z kompa. Chodziło mi oczywiście, że Jane Pro Slalom ma pompowane koła a nie pomalowane :-) Nie lubie pisac z komóry bo ona wszystko mi przerabia. Fajnie, że już czujecie swoje maleństwa - to cudowne uczucie. W pierwszej ciąży czułam małą dopiero w 20 tc, teraz już od 15 czułam ruchy ale tym razem wiedziałam, że to właśnie to. Na początku to faktycznie przypomina bardziej takie delikatne bulgotanie później to już maleństwo potrafi tak przyładować, że aż dziw bierze, że taki szkrab ma tyle siły:szok:

Misia, dzięki za rade z tym wózkiem, mi sie wlasnie wydawalo ze 3kolowce sa lepsze niz 4, nie mam doswiadczenia wogole :zawstydzona/y:
Sony, ale fajny brzusio, dosyc szybko ci sie pojawil :-) a ja juz sie balam ze to ze mna cos nie tak, ze tak szybko mialam. Moj sie zaokraglil ostatnio, i idzie jakos.. w boki, czy to dziewczynkowe?? :-)
ja czasami poczuje taki delikatny łaskot, wydaje mi sie ze to wtedy jak maluch sie przewraca. Wczoraj na usg byl do góry pupą :szok: a głowka w dole, az sie przestraszylam czy nic m nie bedzie i lekarz nie mogl przestac sie smiac ze mnie :happy:

Ja po wizycie - jutro mam wizytę u chirurga, bo moje bóle to prawdopodobnie kamienie. Raczej do porodu już nie przejdzie. Na 100 % cesarka, bo przy tym bólu bym oszalała przy naturalnym. Myślałam, że odjade dziś w taksówce.
Gotadora - mój tata do naszego lasu chodzi z kompasem :-) Więc przydałby się gps przy wózku :-)

reklama
AHA - ja ruchy czułam w 16 tyg. - ale mam łożysko na tylnej ścianie - a to ma duże znaczenie.
No i Kiwisia - jak w szpitalu napisałam sms na iphonie do A., to wyszło, że się całowałam z lekarzem. Nie pamiętam, co miałam napisać, ale na peewno nie chciałam pisać o całowaniu :-) Wiele razy już mi pozmieniał teksty. Lubię iphona, ale z myśleniem za mnie przesadza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry