• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Sony..no cos się ruszylo, nawet przez bluzke widać już cos, no i spodnie ciążowe zakupione pary 2! jedne rurki a drugie prosta nogawka...sa na prawde bardzo ladne i dobry material, za niewiele pieniędzy:tak: to jak zrobilas zdjecie to chwal nam się tu...albo dawaj na nasze fotki prywatne z endometriozy:-) co do wagi to ja na początku schudłam jakies 5kg...ale teraz już mam 1,5kg dodatku wiec będzie się powoli wyrownywac:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny, bylam dzisiaj na wizycie u poloznej, tutaj takie rutynowe spotkania z polozna sa srednio osiem razy w ciagu ciazy, dostalam rozne norweskie gazetki, zbadala mnie i zwazyla, slyszalam serduszko co bylo dla mnie najwazniejsze, powiedziala, ze mam sie nie przejmowac ze brzuch jest jeszcze bardzo malo widoczny bo taka mam budowe i na pewno za kilka tygodni bedzie juz widac, zbadala tez mocz takim patyczkiem lakmusowym, no i znowu musze zaniesc na badania do przychodni, bo chyba dalej jakas bakteria. Pozdrawiam

Cześć dziewczyny, ładna wiosnę mamy za oknem sypie śniegiem i wieje chyba będziemy mieć śniegus-dyngus. Humor trochę mi się poprawił dzieki Wam. M chyba poczuł wyrzuty sumienia i urywa się z pracy żeby ugotować obiad, zadzwonił i był słodki jak miód. My to faktycznie jesteśmy jak ogień i woda ale przeciwieństwa się przyciągają i tak sobie jesteśmy razem już 17 lat. Zmieniając temAt na wózki ja mam trojkolowy Jane slom pro który ma pomalowane koła. Duży plus to funkcjonalność wózka gonda nosidelko wszystko wpinane i wypinane bez wysiłku, składanie działa super bez szarpaniny jednym pociągnieciem. Minus to trzy koła na pojazdach dla wózków trzeba go niestety unosić i wyjeżdżać na tylnich kołach z maluchem to pestka ale jak dziecko już trochę waży to życzę powodzenia. Teraz polowalabym na czterokolowca skrętne koła są super wygodne. Siostra ma x-landera którego będę brać na spacery po terenie gdzie trzeba użyć pojazdów.

Sony - waga wg mnie ok. Piekny, zgrabny brzusio chłopcowy.
Kiwisia - dobrze, że już lepiej.
Mój A. od rana wózki oglądał - jego typ to nieodwracalnie Mutsy urban rider i bebe car stylo AT ( z uwagi na podobno ciekawe rozwiązania techniczne). Meczy go bardzo, że my taki tradycyjny wózek mamy, bo on gadżeciarz. Powtarza, ze nawet gdniazdka do nawigacji nie ma w wózku :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry