Ropuszka666
Fanka BB :)
Mój Franciszek! Kocham na zabój [emoji173][emoji173][emoji173]
Piękny Franciszek [emoji7]i w tym kocyku tak cudnie wygląda [emoji846][emoji846]oj udał wam się synuś [emoji846]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mój Franciszek! Kocham na zabój [emoji173][emoji173][emoji173]
Słodki chłopiecMój Franciszek! Kocham na zabój ❤❤❤
O ja... jaki śliczny... takie dzieciaki strasznie mnie wzruszają, zaraz będę ryczeć...Mój Franciszek! Kocham na zabój ❤❤❤
Ja już mam ich całkiem sporoMilej niedzieli dziewczyny [emoji6] a ja wczoraj pokusialam sie na zakup pierwszych ciuszkow i przytulanek dla malenstw normalnie nie moglam sie oprzec [emoji7][emoji173]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Otoz to nie mogłam poszaleć bo był ze mna mąż ktory to samo mi mowil [emoji28] [emoji2]Ja już mam ich całkiem sporoMąż mówi, że zglupiałam
![]()
Śliczny [emoji7]Mój Franciszek! Kocham na zabój [emoji173][emoji173][emoji173]
Ah ci mezowie... my jedziemy do kina, ale moj maz jeszcze nie wie ze do dzieciecych sklepow tez wejdziemy.Otoz to nie mogłam poszaleć bo był ze mna mąż ktory to samo mi mowil [emoji28] [emoji2]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom