• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej Wam, u mnie dziś srednio- wybralam sie do szkoly..od razu rwa kulszowa dopadla, spojenie napiernicza jak nie wiem, nie mowiac o tym jak sie tym wszystkim jakos zmeczylam, usiedziec kilka h nie moglam w auli. Za 2 tyg o ile jeszcze bede w dwupaku to nie wiem jak dam rade...az mnie cos szczypalo, kuło, w ogole mówię Wam, a w zasadzie dużo sie nie przemieszczałam jakoś. Ale spotkałam sie z promotorem i cos tam obgadalam no i na jednych waznych zajeciach bylam, gdzie obowiazkowa obecnosc. Myslalam ze bedzie latwiej, lzej. No nic. U nas pogoda dzis sie popsula, wiatr, tylko 9 stopni i bez słonka- podobno od jutra ma byc ladnie. Ja we wt wizyta na NFZ, pobiora posiew juz do porodu, skierowanie na badania wezme, a w srode jade na kontrolne ktg, no i w pt bede robic te badania. Milej niedzieli tez Wam zycze :)

u mnie pogoda prześliczna 16-18 stopni i piękne słoneczko... oby już tak zostało:-D
ja ostatnio czuję się dobrze tylko coraz bardziej brzuszek zaczyna przeszkadzać ni o to wstawanie w nocy:baffled:

Hej dziewczyny!! U mnie też cudowny poranek :) muszę się wam pochwalić! Maz kupił dla naszej trojeczki mieszkanie. Mamy swoje własne 4 pokoje! :D biorę się za urządzenie i wykończenie! Ale się cieszę :D
Jeszcze tylko bardzo bym chciała,zeby moja konsultacja z prof odnośnie mojego łożyska była udana i juz bedzie pięknie! Jestem naładowana pozytywnie! :)
buziaki i miłego dnia dla wszystkich pięknych mam!:*

Czesc Dziewczyny,

U mnie tez zawitala wiosna. Dopadlo mnie lekkie przezeibienie ale zrobilam sobie syrop z cebuli i dzis czuje,ze jest lepiej.
Maz przez ta moja niedyspozycyjnosc przejal paleczke i dzielnie wczoraj przesadzal kwiaty. Ja bylam tylko tak zwany "pomagier" hihihi

Miliaa, maz zrobil CI wspanialy prezent. Teraz bedziesz miala glowe zakrzatana wykanczaniem mieszkania i szykowaniem pokoju dla dzieciatka.
Czytajac TWojego posta wyczuwa sie promieniujacy entuzjazm :-) A kiedy masz wizyte u profesora?

MILEGO DNIA!!!

Miliaa - GRATULACJE mieszkanka!!!
Aisha, no rzeczywiście lekko nie masz teraz - ja bym odpuściła te zajęcia.
U nas też ładnie. W środę ma być ... 22 stopnie :-) Zamierzam wyprowadzać się powoli do ogródka.

Agapl...kochanie nie mogłam w tamtym tyg dodzwonić się do gabinetu..a prof. przyjmuje tylko w poniedziałki i czwartki. wiec dziś będę dzwonila i sprobuje wepchnąć się na sile!:tak: do weekendu majowego chciałam ta sprawę zalatwic, bo ja się tym tematem bardzo denerwuje, szczególnie po tym co naczytałam się w necie:sorry2: a ty jak się czujesz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry